Na és a Timi?

Az interjú készítője természetesen rákérdezett arra, hogyan látja fiatal felesége celeb szerepléseit, mit szólt ahhoz, amikor neje posztolta, hogy beteg macskáját magán repülőgépen vitte Los Angelesbe:

“Korábban az életemben megteremtettem az anyagi lehetőséget arra, hogy annyit utazzak a világban, amennyit akarok. Így aztán Timivel mi sokat is utazunk. Többször előfordul, hogy Timi privát géppel megy Los Angelesbe, ez nem az első eset volt.”

- Hirdetés -

Vajna Timi nagy dilemmája: matt, vagy fényes, ez ott a kérdés!

Andy Vajna megyei lapjai, és a Bors is belekerült a gigantikus médiaholdingba, amely a Fidesz céljait szolgálja. Vajna szerint ez egy üzlet része volt, bár azt nem árulta el, mennyiért vált meg a tulajdonától. Kitért a Tv2 további sorsára is:

“….a TV2 az én irányításom alatt van, és lesz is. Amikor megvettem, hosszú távra terveztem. Még nem értünk a munka végére, de amit elértünk, már így is csoda.” /……/ ” Ezen azt érti:
“Hogy utolértük az RTL-t, teljes lakosságban a TV2-csoport piacvezető lett, 18–59-es célcsoportban a TV2 kábelportfóliója idén megelőzte az RTL kábeleket.”

Miután Vajna elmondta, hogy szerinte a jobb- és baloldali média nagyjából partiban van egymással, szóba került, milyen kapcsolata van politikusokkal, többek között Rogán Antallal:

“A Tónival nagyon jól ismerjük egymást. A felesége, Cili és Timi jó barátnők, összejárnak, vacsorákat rendezünk, ilyenkor együtt vagyunk, de nincs ebben semmi különös.”

Adódik az adó?

Vajna semmi különöset nem lát abban, hogy a kaszinói után igencsak kedvezményesnek mondható adót fizet, köszönhetően a Fidesz által kialakított, barátinak mondható adózási rendnek:

“Miért lenne ez baráti? A kaszinóvállalkozásaim tavaly különböző címeken közel 10 milliárd forint adót fizettek.” /……./ “Vannak az országban más tulajdonosok is, az adózási szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak. Jó lenne, ha én írnám a törvényeket: akkor nulla adó lenne.”

bl

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét