Az Európai Adófizetők Szövetsége ma Strasbourgban a 2014-2019-es ciklus környezetvédelem területén legjobb képviselőjének járó elismerést nyújtották át többek között Jávor Benedek magyar EP képviselőnek. Az indoklás szerint a természet megőrzése és a klímaváltozás elleni fellépés területén tett erőfeszítései különösen sokkal járultak hozzá az európai adófizetők érdekeinek védelméhez.

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért európai parlamenti képviselőjének nem ez az első elismerése az unóiban, márciusban ítélték neki az “Év EP-képviselője” díjat Környezetvédelem kategóriában.

Jávor Benedek a 2019-es “Év EP-képviselője díj” tulajdonosa

A keddi elismerésről közösségi oldalán írt:

“Újabb elismerés!

Köszönöm, és különösen büszke vagyok rá, hogy az Európai Adófizetők Szövetsége ma Strasbourgban a 2014-2019-es ciklus környezetvédelem területén legjobb képviselőjének járó elismerést nyújtotta át. Az indoklás szerint a természet megőrzése és a klímaváltozás elleni fellépés területén tett erőfeszítéseim különösen sokkal járultak hozzá az európai adófizetők érdekeinek védelméhez.

A klímaváltozás és a természeti környezet pusztulása valóban azok az ügyek, amelyek a leginkább fenyegetik ma az európai polgárokat, és nagy öröm számomra, hogy a közvetlenül őket képviselő szervezet érdemesnek talált a díjra! Külön értéke az elismerésnek, hogy együtt vehettem át Ingeborg Grässlével, az EP Költségvetési ellenőrző bizottságának elnökével, a fideszes korrupció nagy ellenfelével, akit az adófizetői pénzek védelmében tett erőfeszítéseiért díjaztak.

Ugyanezzel az eltökéltséggel kívánom folytatni a munkát, hogy még többet tehessünk a ma élő és a jövő generációk védelméért, a klímaváltozás megfékezéséért és természeti értékeink megőrzéséért!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét