Kitüntetések az Orbán-rezsimben: mindennapi hányinger

Hiába igyekeznek mihazánkék Horthy-szoborral és más efféle provokációkkal túlszárnyalni a Fidesz aljasságát és cinizmusát, ebben a versengésben rendre kispályásnak bizonyulnak. Meg kell szoknunk, hogy március 15-e, augusztus 20-a, október 23-a táján, amikor az ütemesen barnuló Orbán-rezsim kitünteti kedvenceit, heveny gyomorpanaszokat kell átélnünk.

Read more

Szijjártó addig repkedett, amíg beficcent neki egy újabb kitüntetés!

2021 decemberében a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésében elért eredmények miatt „Barátságért” kitüntetést vett át Szijjártó Péter külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől Moszkvában. Ezt fejelte meg ma Szadir Nurgozsojevics Zsaparov kirgiz elnök a temérdek erőfeszítésért egy újabbal.

Read more

“Novák Katalin kitüntetése irónia volt, csak senki nem értette… Morus Tamáson kívül!”

Nekem most rettenetesen dagad és duzzad a keblem, ha Novák Katalinra és a friss kitüntetésére gondolok. Megkapta ezt a nagyszerű Szent Morus Tamás-díjat attól az ICLN (International Catholic Legislators Network) nevű magánszervezettől, amely a nyilvánosság teljes kizárásával évenkénti „magánbeszélgetéseken” törekszik a „barátságépítésre”.

Read more

„Elszégyelltem magam, hogy olyan kormány érdemrendjét viselem, amely így bánik az emberekkel…” – Romani Rose visszaadja Magyar Érdemrendjét

Még ezen a héten visszaadja a Magyar Érdemrend Középkeresztjét Romani Rose, a Német Szintik és Romák Központi Tanácsának elnöke, így tiltakozva a homofób magyar törvény ellen – írta meg a ZDF Rhein-Neckar-Zeitungra hivatkozva. Rose szerint a törvény „átlépte a vörös vonalat.”

Read more