Az igazi keresztényüldözés a honi valóságban történik….

Ehhez ma nem kell másnak lenni, csak ellenzéki szavazónak, józan észt használónak, nyitott szemmel járónak, véleményt leírónak. De az is elég ha nem ért egyet a melós a kormány hazugságaival, ha szerinte Orbán Viktor egy tolvaj aki Mészáros Lőrinc nevén tartja a vagyonát amit a költségvetés terhére ellopott.

A magyar adófizetők jelentős része keresztény, csak nem kérkedik vele állandóan

Már akkor is az volt, mikor a Fidesz még liberálisként az egyházat tagadó irányba követelte a csuhások térdre borulását. Aztán Orbán Viktor megtért a hatalom érdekében, és pont a vallás felé fordult. Keresztény lett és demokrata. A máriapócsi Szűz Mária képe azóta zokog. Ma már védi a világ keresztényeit a magyar adófizetők pénzéből, a honi templomba járók, és keresztvizet felvevők nem rá szavazó részét még hazaárulózva nézi hülyének. Na nem a vallásuk miatt üldözi a nem rá szavazókat.

Nem a hitükkel van baja. Egyszerűen a kereszténységet is ki akarja sajátítani, mint az igaz hazafi meghatározását. Szerinte mind a kettő csak olyan állampolgár lehet, aki feltétel és bírálat nélkül elfogadja az ő hatalom gyakorlását. Akinek ez nem tetszik, annak a nem ebben a közpénz adta gazdagság korrupciós posványában van a helye szerinte. Az nem igaz magyar, az nem lehet vallásos, annak nincs hite, abba olyan Bayerosan bele lehet rúgni, csak mert az nem hódol be neki.

Csak az a jó keresztény, aki ellenzi a bevándorlást

a rászoruló menekültektől, a beteget stadionban gyógyítja, a szegényektől elvesz, a gazdagnak még többet ad, a hajléktalant üldözi, a hazugságot elhiszi, a romát kazán a zárva viccelni meg, az asszonyt otthont tartja a vak komondor által őrzött udvaron. Aki nem ilyen keresztény az a kormány és Orbán Viktor számára csak megvetni való ellenzéki, aki még arra sem méltó, hogy tál gulyásért leadja a szavazatát a választáskor. Nem az az igazi keresztény aki ezt mindig elmondja magáról, és látványosan néz áhítatosan álságos szemmel.

Az igaz ember – aki nem biztos hogy keresztény – segíti a szegényeket,

ápolja a beteget, támogatja a rászorulókat, ad akinek erre szüksége van. És nem kér ezért cserébe semmit. És nem a vallás miatt teszi, csak mert neki ez a természetes, mert ez a tisztességes, ezt diktálja számára a becsület.

Nem politikai irányultsága miatt keresztény, még lehet templomba sem jár, de mégis képes ezt megtenni, mert számára ezt adta a neveltetése, és az emberi értékek nála ezt mindennapossá tették. Viszont manapság úgy érzi az ilyen ember ezért kinevetik, lenézik, mert nem Orbán Viktor seggéből néz ki üres áhítattal. Pedig nem neki szégyellni kellene magát, hanem annak aki az ilyen értéket is aljas indokból kihasznál, és gazember módon felhasznál.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük