Bayer Zsolt: nem hagyhatjuk, hogy ez a banda elfoglalja az országot, mert akkor Budapest helyett Brüsszel lesz a főváros! - Városi Kurír

Sorting by

×

Bayer Zsolt: nem hagyhatjuk, hogy ez a banda elfoglalja az országot, mert akkor Budapest helyett Brüsszel lesz a főváros!

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa azt kifogásolta Facebook-oldalán a Magyar Nemzet egyik cikkére hivatkozva, hogy voltak olyan ellenzéki kerületek, ahol semmi sem emlékeztetett a forradalomra. Bayer Zsolt ezzel szemben azt hozta fel, hogy az írek nemzeti ünnepén zöldbe borult a Gellért-hegy tetején álló szobor.

Hirdetés

Hangsúlyozta, ezzel semmi baja nincsen, mivel

“bírom az íreket. Szabadságszerető nép, pont úgy, mint mi, magyarok. Küzdöttek az angolok ellen, Amerikában is érték őket korábban atrocitások, tudják milyen, ha egy elnyomó hatalommal kell szembenézni. Mi is tudjuk.”

A publicista problémája nem is az írekkel van, hanem hogy a Szabadság-szobor a zöldre festése előtt nem volt piros-fehér-zöld

Feltette hát a költői kérdést:

“mit várunk a balliberális slepptől?”

Majd rögvest meg is adta rá a választ:

“Ezek szívesebben tűzik ki a szivárványszínű zászlót, az uniós lobogót, mint a magyar nemzeti színeket. Magyarországon, itt, a hazámban, a hazánkban komolyan szégyen lett kitenni a piros-fehér-zöldet?! Eszem megáll, nem hagyhatjuk, hogy ez a banda elfoglalja az országot, mert akkor Budapest helyett Brüsszel lesz a főváros. Csak emlékeztetnék: „Kik szabadon éltek-haltak, / Szolgaföldben nem nyughatnak.”

– zárta bejegyzését.

Az egyik kommentelő amúgy az alábbi bejegyzést hagyta a poszt alatt:

“Fideszes vagyok és Budapesten élek, mindenfele nemzeti szín zászlókat láttam hidaktól, tereken át az utcákig… Bayer Zsolt azt kell mondjam ez most felesleges hazugság volt.”

Forrás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.