Karácsony: "mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat?" - Városi Kurír

Sorting by

×

Karácsony: “mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat?”

A budapesti Fidesz magyarázatot kért Karácsony Gergelytől arra, hogy március 15-én, a nemzeti ünnepen miért nem kerültek ki Budapest köztereire, hídjaira, főútvonalaira a nemzeti színű zászlók.

Hirdetés

Jó, hazudnak, de miért így?

Nem tudom felfogni, hogy mire jó olyan ügyben hazugságot állítani, ami ennyire egyszerűen cáfolható és tanúja mindaz a sokaság, aki az utcán járt az elmúlt 3 napban a fővárosban! Vagy mégis! Akik csak Őket olvassák, sosem tudják meg az igazságot. Még akkor sem, ha a saját szemükkel látták. Hiába, ez 2021 Magyarországa! Vagyis ez is!

A budapesti Fidesz szerdán a Facebook-oldalán közölte, hogy zászlótlanság-ügyben Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője levelet írt a főpolgármesternek.

Karácsony most Facebook-oldalán – két fotó kíséretében – azt írta: ahogy minden évben, természetesen idén is lobogtak a nemzeti lobogók a budapesti hidakon.

“Értem én, hogy a Fideszben mindenért és annak ellenkezőjéért is politikai támadást kell indítani ellenem és a városvezetés ellen, ez ott, úgy látszik, kell a jó emésztéshez. De vajon most mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat? Vagy a gyíkemberek? A pomogácsok? Vagy mi volt az elképzelés? Nehéz oda követni a Fideszt, ahova jutott, nem is mennék most utánuk a mélybe. Csak azt javaslom, hogy legközelebb, mielőtt nyilatkoznak arról, hogy Budapesten nem voltak lobogók az ünnepen, előtte ugyan tegyenek már egy sétát a városban, meglátják, jól fog esni”

– fogalmazott bejegyzésében a főpolgármester, majd hozzátette:

“(Vessenek a mókusok elé, de nem állom meg, hogy ne tegyem ide a kedvenc kommentemet a budapesti Fidesz saját oldaláról a bölcs közleményük alatt: “amúgy az összes híd fel volt lobogózva, de gondolom a Fidesz-frakció Dubaiban töltötte a hétvégét Andival es Lölővel”)”

 

PDSZ
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Karácsony: “mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat?”

  • 2021.03.18 - 12:26
    Közvetlen hivatkozás

    Mocskos rohadék fidesz banda a lezüllött kormánnyal együtt, a virus pandémiában is a legfontosabb dolguk csak az hogy fujjanak, okádjanak az ellenzékre, meg is fogják kapni amit megérdemelnek 2022 ben, szar prolik

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.