Hoppá! Munkaügyi-bombát robbantott a PDSZ - Városi Kurír

Sorting by

×

Hoppá! Munkaügyi-bombát robbantott a PDSZ

A PDSZ, a Pedagógusok Demokratikus Szervezete  országos választmányi tagja a munka törvénykönyvére hivatkozva robbantott  bombát az ATV-n nyilatkozva a munka megtagadás lehetőségéről.

Hirdetés

Villognak a pengék  a PDSZ és Kásler Miklós között

Szinte napról napra tovább romlanak a járványügyi adatok.  Már több mint tízezren vannak kórházban. Barabás Béla, a pécsi önkormányzat sajtókapcsolati tanácsadója az ATV Híradónak arról számolt be, hogy két ügyeleti rendszerben szereplő óvodában jelent meg a vírus, az egyikben 6 dolgozó és 10 gyermek, a másikban 8 dolgozó és 13 gyermek került karanténba.

PDSZ
illusztráció Városi Kurír

A PDSZ nyílt levélben kérte a kormánytól, hogy soron kívül oltsák be azokat a dolgozókat, akik gyerekekkel foglalkoznak. Kásler Miklós azt válaszolta, hogy a pedagógusok a többi állampolgárhoz hasonlóan életkoruknak és egészségügyi állapotuknak megfelelően kapják majd meg az oltást.

Nagy Erzsébet, a PDSZ országos választmányi tagja a csatornának arról beszélt, hogy a munka törvénykönyve szerint a munkavállalók megtagadhatják a munkát, ha az közvetlenül és súlyosan veszélyezteti az egészségüket. Mint mondta, a pedagógusok hivatkozhatnak a rendelkezésre, ha nem biztosítják számukra a kellő távolságtartást vagy a megfelelő védőfelszereléseket- ismerteti az ATV hírét a HRportál.

Üzenet a télből!

PDSZ
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Hoppá! Munkaügyi-bombát robbantott a PDSZ

  • 2021.03.18 - 09:11
    Közvetlen hivatkozás

    Na, akkor mire varnak meg? Ez nem csak egy szimpla veszely, hanem ELETVESZELY , raadasul nemcsak a sajat egeszseguk forog kockan, hanem a gondozottjaike is! Vagyis retkeskormu kasler miatt nemcsak egy ember, hanem csoportok, orszagszerte TOMEGEK kerulnek ELETVESZELYBE! Szoval, akkor most meg mire varnak????

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.