Bayer: hol az Indexnyelv a s@gg@mből – tette fel a kérdést Fekete Győr András

Nem meglepetés, hogy a HírTV-n futó Bayer-műsor heti adása az Index-témakör körül forgott. Az urak a tőlük elvárható cizelláltsággal elemezték az eseményeket és a szereplőket.

Bencsik szerint….

„Az Index megszűnt, pontosan úgy, ahogy a Soros egyetem, a CEU megszűnt… Vagyis zavartalanul működik tovább. Ugyanúgy ott vannak a hírek. A világon semmi sem változott, csak elindult egy tömeghisztéria”

Gajdics Ottó olvasata

“Ami az én szubjektív olvasatomban kihámozható abból a sok hablatyból, amit az Indexszel kapcsolatban mostanában világra szültek, abból számomra az derül ki, hogy érzékeltek egy üzleti krach-ot, egy összeomlást, ami még nem következett be, de egyre inkább látszott, hogy nem jönnek a bevételek, a kiadások pedig egyre csak nőnek.

Mivel nem találták meg a gyógyírt erre a közeledő üzleti összeomlásra, ezért az egészet áttolták politikai síkra és ha már összeomlás lesz, akkor tegyünk gyorsan úgy, mintha az a diktatórikus, illiberális Orbán Viktor bűne lenne…”

Néző László véleménye

„Ezek a gyerekek már fuldokolnak, mert ők azt gondolták magukról, hogy ők a világ legnagyszerűbb újságírói. Pótolhatatlan és felülmúlhatatlan érdemeik vannak és nélkülük megáll az élet Magyarországon. Miközben mára már az Index egy közepes, rosszul szerkesztett, rosszul megírt újság volt”

Szerinte egyértelmű, hogy a Fidesznek mindaz, ami itt történt nem érdeke. Eddig három választást megnyert, pedig volt Index.

“a Fidesznek nem ellenfele az Index…”

Bayer Zsolt úgy véli…

A műsorvezető inkább a személyeskedést választotta. Az Index megszüntetését követő tüntetésről készített videó láttán annyit mondott, hogy

“ha megengeditek visszavonulok most, mert jó Gulyás Balázs után bével, kával és pével kezdődő szavakat, sőt, sok effel kezdődő szót is mondanék erre a hájfejű ökörre…”

Fekete Győr András személye mellett sem ment el sarkos véleménynyilvánítás nélkül:

… én értem, hogy Ő szomorú, mert az Indexnél dolgozó újságírók az elmúlt másfél évben napi rendszerességgel fényesre nyalták Fekete Győr András és a Momentum valagát. Ő ezt megszokta, megszerette. Egyik reggel felébredt, kiment és nem volt, aki kinyalja a seggét….”

Bencsik András válasza a “kinek az érdeke” kérdésre

A Fidesz-tábort nem érdekli, hogy van-e Index, vagy nincs, hiszen Ők stabilak. Az ellenzéknek viszont érdeke a harc, hiszen Gyurcsány DK-ja előtt a

Momentum visz mindent a választásokon. a dk-nak nagyon gyorsan el kell kezdeni rombolni, ahogy a fővárosban már rombolt és pozíciót szerzett magának.

Gyurcsány és Dobrev jól gondolhatták, hogy itt az ideje a műbalhé-generálásnak, ami összecseng a gazdasági válsággal és a káoszban kisakkozni valamit – véli Bencsik.

“Dull mielőtt szétdulta….”

A gyurcsányozást Bayer felszólítására Néző László folytatta, de előtte felvázolta a másik mumus: az Európai Parlament támadássorozatát, amit ősszel a Fidesz-média szerint folytatni terveznek:

A Nyugat-Európai balliberálisok kiegészülve a néppárti hülyékkel szintén támadni fogják Magyarországot, meg Lengyelországot, meg mindenkit, aki ellenáll, amit ők akarnak.

A teljes adást ide kattintva nézheti meg, akit érdekel.

kánikula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük