Bayer Zsolt: “szörnypofájú, nemzetáruló gazember (…) Ha (…) nem tetszik, eltakarodhatsz a jó büdös francba”

Hogy mi hozta ki a nem a higgadtságáról és visszafogott megnyilvánulásairól közismert publicistát? Az, hogy Szabó Tímea hétfőn más véleményt fogalmazott meg, mint az övé.

A regnáló egy napja a T. Házban….

Bayer Zsolt publicista a blogjában a független sajtó vonatkozó címeinek felhasználásával felidézte, hogy a Fidesz tegnap a parlamentben széttapsolta a párbeszédes Szabó Tímeát, aki szóvá tette,

hogy Magyarországon a világon a legmagasabb a halálozási ráta, majd számon kérte: ha megvan a védőfelszerelés, miért halnak meg ennyien, miközben Erdélybe és Horvátországba küldjük a maszkokat.

Bayer, a fideszes reagált, ahogy tőle telt….

„Hát ez tényleg hallatlan! Bezzeg, amikor ezek síppal-dobbal, nádi hegedűvel, meg egy saját névjegyét magasba emelő lófasszal őrjöngenek odabent, az tök jó szokott lenni. Az a demokrácia!

Hát akkor majd megszokjátok. Majd te is megszokod, te szörnypofájú, nemzetáruló gazember, akinek az a legnagyobb problémája, hogy a kormány védőeszközöket küld a határon túli magyaroknak.

Majd megszokod.

Ha pedig nem tetszik, eltakarodhatsz a jó büdös francba. Sőt: még kussolhatsz is.

Világos?”

3 hozzászólás

  • Avatar
    2020.04.21 - 23:02
    Közvetlen hivatkozás

    Egyet nem értek. Ez a primitív, mocsok-szájú “kételemis fasz” (citated by Bayer) mi alapján nevezi magát “újságírónak”? Az, hogy valaki a saját káromlás-szótárát trágya módjára ömleszti az olvasóra, az még nem hatalmazza fel arra, hogy zseninek képzelje magát. Vagy csak véletlenül a zseni-bolond határvonal rossz oldalán landolt?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük