Bayer Zsolt: “hazai balliberális ellenség” – nem elírás, átnevezés!

“Tombol a járvány és ahogy megszokhattuk, a hazai balliberális ellenség szerint a fényességes nyugaton minden rendben van, idehaza pedig minden szörnyű, minden el van rontva, itt semmi nem sikerül, a kormány arra játszik, hogy elpusztítsa a magyar társadalmat.”-kezdte “karantén Bayer show-ját” saját műsora vezetője.

Az ellenzékről….

“…csak azt nem értjük, hogy ha ennyire oda vágynak, miért nem teszik meg azt a szívességet, hogy végre el is mennek egyszer és mindenkorra”

-szólította fel Bayer Zsolt Önt is az ország elhagyására, ha nem smakkol az, ahogy a regnáló vezeti közös hazánkat. Ezután London polgármestere került célkeresztjében, majd a svédek szőröstől-bőröstől, akikről úgy véli:

“a svédek soha nem akarnak lemaradni a hülyeségi versenyben, persze ez nekik nem is megy, mert majdnem minden mutató szerint torony magasan ők a leghülyébbek…”

Mindezt csupán azért hozhatta szóba a műsorvezető, hogy ráterelhesse a szót Olaszországgal példálózva arra, hogy az Európai Unió magára hagyja tagállamait, hiszen egy felmérés szerint az olaszok több, mint 60%-a csalódott a közösségben, vagyis keveslik a támogatást, amit kapnak. Innen már csak egy ugrás, hogy “hetescikkelyezve” rátérhessen a kelet-közép-európai megkülönböztetésre, leginkább Magyarország uniós megítélésére.

Helyben vagyunk….

“… megpróbálnak kioktatni minket demokráciából, ahelyett, hogy bármit tennének, mondjuk például a járvány megfékezéséért….”

Orbán gazdasági csomagja (mindkettő) maga a csoda…..

“… alaphangon 9 ezer milliárd forintot költ a kormány gazdasági intézkedésekre…”

Gyurcsány: “ez nem több, mint halottnak a csók”

Bayer úgy emlékszik, hogy a 2008-as válság alatt Gyurcsány

mindössze nulla forintot költött a gazdaság megvédésére. Mi egy kicsit aggódunk, hogy Gyurcsány valamit félrenézhetett, és azért ijedt meg ennyire, mert valószínűleg úgy hallotta, hogy piálási tilalom fog életbe lépni….

Megemlékezés a “további hazai elmebetegekről”

Miután megosztotta magvas és tárgyilagosan, tényekkel, valós számokkal alátámasztott gondolatait a volt miniszterelnökről, -kipipálva ezzel az unió fikázása után a gyurcsányozást is- rátért az ellenzéki sajtó hiteltelenítésére. Az azonnali.hu újságírója, Balázs Borbála került a bayer-terítékre, akiről annyit tartott fontosnak megjegyezni kollégájáról -lévén mindketten újságírók- a fideszes véleményformáló, hogy

“igazi femin-náci kékharisnya antinő, ez a szörnyeteg”

Azt rótta fel bűnéül, hogy véleménycikkében -ezt a portál külön kiemelte- leírta, miként látja az oktatás helyzetét Magyarországon.

A teljes adás itt látható:

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük