Bede Zsolt és az ő rózsaszín műpénisze

Bede Zsolt előre megfontolt szándékkal várakozott, majd a szerinte kellő időben előrántotta balon kabátja alól a bekészített darabot. Sikerült magát újfent szénné égetni, bár ő hőstettként élte meg a performansz sajátos formáját.

Türelemmel várt….

Szerda délelőtt Alföldi Róbert beszélgetett fiatal ellenzéki politikusokkal és Karácsony Gergellyel, amit itt lehet megnézni. A műsor közben viccelődtek vele, hogy a Fidesz majd küldi a csónakos embereket vagy a parkolóautomatának öltözött fidelitasosokat, de végül Bede Zsolt jött el – írta a 444.hu.

https://www.facebook.com/karacsonygergely/videos/354363768615538/

 

Bede a Batthyány tér mellett álló TRIP rendezvényhajó előtt várakozott hosszan, az egyik szervező szerint órák óta, hogy bemutathassa performanszát.

Áprilisban, amikor focilabdával rugdosta meg a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtőinek sátrát, ami után rendőrségi nyomozás indult, a Nemzeti Választási Bizottság pedig eltiltotta a további jogsértéstől.

Bede nagy napja….

Szerdán két célpontja közül először Karácsony Gergely jött ki más ellenzéki jelöltekkel együtt. Bede Zsolt utánaeredt a kamerával, és a fideszes közösség nevében közölte Karácsony Gergely hátával, hogy

„Demszky után, ezt a 20 évet kivártuk, hogy visszavegyük Budapestet. Elég szar duma, hogy visszaszereznétek tőlünk.”

Bede Zsolt ezután rátett egy rózsaszín műpéniszt Karácsony vállára.

„De hoztam neked egy ajándékot, Geri”

Nem sokkal ezután Alföldi Róbert is kijött a rakpartra,

a kormánypárti aktivista az ő orra alá is odanyomta a műpéniszt. A rendező csak annyit kérdezett: „Hol vetted?” Bede Zsolt a játékszerét ledobta a földre, majd kimondta a kormánypártok budapesti cirkuszos kampányához kapcsolódó tételmondatot:

„Ezzel játsszatok, ne Budapesttel, jó?”

A Vadhajtások közösségi oldalán állt ki remek tudósítója mellett:

A 444.hu felvétele:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük