A rendőrségnek nem sikerült, Ujhelyi kiprovokálta Bede – Vadhajtások – Zsolt beismerését!

Emlékeznek még arra, amikor az MSZP európai parlamenti képviselőjének bábuját “ismeretlenek” felakasztották? A rendőrség nyomozott, de nem sikerült senkihez sem kötniük a bűncselekményt, így a nyomozást  meg is szüntették. Május 1-én Ujhelyi lazán kiprovokálta a párt majálisán a beismerő vallomást a magát rém dörzsöltnek gondoló provokátorból.

Nagyagy

Ujhelyi István és az MSZP-vel szövetségben álló Párbeszéd képviselője, Jávor Benedek tartott fórumot a nagyobbik párt városligeti sátrában, erről a párt élőben közvetített a Facebookon.

https://www.facebook.com/dr.ujhelyi.istvan/videos/410570869739009/

A fórum 41. percénél megjelent Bede,

és alpári bekiabálásokkal próbált vitába keveredni Ujhelyivel. A szocialista képviselő nem jött zavarba, hangerőben és modorban fölvette a fordulatot, majd egy ügyes hivatkozással kiprovokálta a provokátorból, hogy bevallja, tavaly októberben ő akasztott fel egy Ujhelyi-bábut a II. János Pál pápa (volt Köztársaság) téren.

Az ügyben a rendőrség is nyomozott, de eddig nem derült ki, ki állt az akció mögött

Bede azzal buktatta le magát, hogy elmondta Ujhelyinek, a bábut azért akasztotta fel, mert egy MSZP-s rendezvényen Orbán Viktor szobrát rugdosták évekkel ezelőtt. Bedének persze ez az állítása sem stimmelt. Feltehetően Dopeman elhíresült demonstrációjára gondolhatott, amit nem a szocialisták, hanem a Bajnai vezette Együtthez köthető Szolidaritás szervezett 2013-ban.

Bede Zsolt nem csak  Újhelyire van kihegyezve, nemrég a DK sátra hozta ki a béketűrésből:

Vadult a Vadhajtások munkatársa

Februárban szintén a fent említett úr Timmermans európai bizottsági elnökbe kötött bele angolul, ami szintén nem erőssége:

Timmermans ízelítőt kapott a “védendő” mélymagyar kulturálatlanságból

Ujhelyi a szócsata végén  a sátor közönségéhez fordulva elmondta, nem először  van úgy, hogy  a Vadhajtások aktivistája hülyét csinál magából. Bede Zsolt  ezt követően káromkodások közepette hagyta el a helyszínt.

(forrás: 444.hu)

Vad antifasiszták arcukkal futottak békés neonáci öklökbe…. 2019, Magyarország

Demokrácia és szólásszabadság “vadhajtásul”: Akin ilyet látunk, leszaggatjuk és pofán verjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük