Márki-Zay szerint bejelentkezett Lázár utódja?!

Emlékeznek még, a múlt héten közölte Lázár János, hogy köszöni a hódmezővásárhelyi Fidesz bitalmát, de nem indul a következő polgármester választáson. Márki-Zay szerint kiderült, hogy ki lép a helyébe….

Azt mondja, “független”

Márki-Zay Péter közösségi oldalán írta meg, hogy:

“Igaz, valamiért kínosan kerüli a Fidesz említését is – nyilván teljesen őszinte és hihető nyilatkozata szerint “senkivel nem konzultáltam az indulásomat illetően”, “támogató csak a család és a baráti köröm”. A jelenleg is fideszes önkormányzati képviselő és fideszes miniszteri biztos mögött híresen (Lázár Jánostól) “független” értelmiségiek álltak a bejelentő sajtótájékoztatón.

Grezsa István személye már több alkalommal felmerült,

számos kutatásban szerepelt, így nem teljesen váratlan, hogy Lázár János visszalépése után napokon belül előlépett. Istvánt még a Tiszta Lap Polgári Egyesületben ismertem meg, Berényi Károly akkori elnök úrral és másokkal együtt, és személyesen is elismerem kiváló képességeit, tiszteletreméltó családját és számos gyermekét.

Első nyilvános beszélgetésünk szerdán lehet a Béke telepi lakossági fórumon,

ahova Grezsa doktor úr is meghívót kapott, itt szívesen tisztázom majd a Lázármédiában megjelent hazugságokat is a Kálmán Olga-könyv egészségügyi fejezetéről, részletesen megtárgyalva, hogy kinek milyen elképzelése van a hálapénz és a várólisták megszüntetésére és a kórház anyagi forrásainak biztosítására (mi két év alatt kifizetjük azt a 264 milliót a kórháznak, amivel még az előző vezetés megkárosította őket).

A holnaputáni találkozásig is minden jót kívánok Istvánnak!”

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük