Bencsik: Gyurcsány egy zombi, akinek a természet törvényei szerint nem volna szabad létezni

Bayer és a fiúk országjárásba kezdtek, hogy biztosítsák a Fidesz-hívőket, nincs tragédia, Hódmezővásárhelyen a “Fidesz győzte le a Fideszt”. Szombaton Szolnokon hintették az igét.

“Ellenzéki csapat”

Első ténykedésük arra irányult, hogy leszögezzék: az “ellenzéki csapat” egyet tartott szem előtt, mégpedig azt, hogy a koncot megszerezze.

“Időben jött ez a pofon, túl korán virítottak ezt a technikát (…) olyan világ jött el Magyarországon, ahol van egy politikai erő, amely hisz a szeretet, összefogás erejében, a keresztény nemzeti értékrendet tartja elsődlegesnek, (…) és van egy másik tábor, amelyiknek se elve, se, se gatyája, egyetlen egy dolog érdekli, hogyan lehet rátenni a kezét azokra a kincsekre, amit Magyarországnak neveznek.”

“Kísérletező kedvű vásárhelyiek”

Miután így degradálta a hőn szeretett országának nagyobbik felét átadta a szót Huth Gergelynek, aki szerint csak idő kérdése, hogy a vásárhelyiek

“mikor fognak gyomorrontást kapni a főztjüktől (…) mert Márki-Zay mögött áll a politikai élővilág mindenféle élőlénye, mintha bemennénk egy díszállat kereskedésbe, kizavarnánk az akvaristát, mert mi ezt jobban tudjuk. Elővennénk egy üres akváriumot és beleraknánk a rákot, a csigát, a moszatot, a törpecápát, a guppit (…) utánadobnánk a tengerimalacot és néznénk, mi történik. Kisérlezető kedvükben voltak a vásárhelyiek és megpróbálták (…) eszembe jut az új nyugati embertípus, aki ha megunja a házasságot, akkor már nem is nőt választ, hanem férfit.”

“Roncskoalíciótól a zombikoalícióig”

Utána még sorosozott, médiafölényezett, brüsszelezett, ahogyan ez szokás. Majd jött a spontán riposzt, miszerint

“Ez zombikoalíció, mert olyan élő halottak vannak köztük, mint teszem azt Gyurcsány Ferenc, akinek a természet törvényei szerint nem volna szabad létezni…”

Bayer kihúzta magát és megjegyezte, hogy

“hétfőn írtam meg, hogy felült a halott…”

A csevej hasonló stílusban folytatódott, ami az alábbi videón látható:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük