Álhír tudósítónk jelenti: Erősödnek a magyar-amerikai kapcsolatok számolt be Szijjártó Péter, aki már az elején ígéretet tett arra, hogy Magyarország többé nem üzen hadat Amerikának, bár hozzátette, hogy erre az ENSZ esetében még nem merne megesküdni.

A jó viszonyt jelzi, hogy nemrég Chuck Norris és Schwarzenegger is Budapesten járt,

sőt az előbbi végignézhette azt is, hogy a magyar miniszterelnök hogyan válik szelíd galambból vad utcai harcossá.

- Hirdetés -

.”Elit alakulat…”, meg Orbán Viktor….. – Chuck Norris oldalvizén…..

Ami a magyar-orosz kapcsolatokat illeti,

kijelentette, nem túl szorosak, épp most adjuk el a megmaradt MIG-29-es vadászgépeinket, ami egyértelműen a két ország között távolodás bizonyítéka, sőt, amint a Roszatom megveszi Orbán Viktornak az RTL-t, attól kezdve évente háromnál többször nem találkozik Putyin elnökkel.

A Roszatom vezetőjével tárgyalt Orbán Viktor

Itt demokrácia és médiapluralizmus van,

válaszolt Mike Pompeo aggodalmára, még csak a rádiók és TV állomások csupán 95%-a van a kormány irányítása alatt, ami igazán nem jelent fölényt, bárki, aki ezt nem ismeri be, a bevándorlást támogatja, egyúttal felhívta amerikai kollegája figyelmét arra a veszélyre, hogy a Soros György által irányított Brüsszel titkos alagutat épít ki a mexikói határ és Washington között, amin a délről jövő menekültek özönlik majd el az USA fővárosát.

Az, hogy nálunk demokrácia van, mi sem igazolja jobban,

hogy egy ilyen kis 18 éves kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli is elmondhatja nyilvánosan a véleményét, sőt bajszos szarnak nevezheti a köztársasági elnököt, pedig az a bajusz maga a függetlenség és az objektivitás szimbóluma Magyarországon.

Nagy Blanka beszólt Bayer Zsoltnak, a “mocskos száj”-verseny első helyezettjének

A magyar választási rendszer úgy tökéletes, ahogy van,

lám már harmadik ciklusát kétharmaddal tölti be az Orbán kormány, a szavazatok kiértékelésekor a csalás kizárt, a magyar szoftver, ami ezt működteti remekül működik, a szerver biztos helyen, Orbán Viktor felcsúti pincéjében van és, ha neadjisten az ellenzék kerülne többségbe, csupán egy piros gombot kell megnyomni és a rendszer újraindul a 2010-es eredményekkel.

A világhírű jogtudós, Szájer József

által a vonaton készített alaptörvénynek nevezett alkotmányt imádják a magyar emberek és gránit szilárdságú.

A korrupcióval kapcsolatban annyi, hogy azt is a liberális kommunisták terjesztik,

hogy lejárassanak minket, nálunk az nincs, csupán az ország vagyonának egyfajta átcsoportosítása folyik, kizárólag a magyar emberek érdekében. Az új nagytőkések is a legkiválóbb tehetségek közül kerülnek ki, mint például Garancsi István és Mészáros Lőrinc, aki most okosabb, mint Zuckerberg, jövőre meg minden bizonnyal Albert Einsteint is lehagyja, de, ha így halad két éve belül felülmúlhatja Kósa Lajost is.

A kormány titkolja az ország korrupciós állapotáról szóló jelentést

Kínával jó, de mérsékelt a viszonyunk,

nem akarunk túl barátai kapcsolatot kiépíteni velük, Orbán Viktor például egyelőre nem kívánt azzal a felajánlással élni, hogy a Kínai Kommunista Párt Politikai Bizottságának tagja legyen.

Mike Pompeo elérzékenyülten hallgatta végig Szijjártó Péter érvelését,

majd megölelte és közölte:

Nem szeretnénk [email protected] meg, ha még egyszer előfordulna az, mint 2001-ben, amikor is a svéd Gripenek mellett döntött Orbán Viktor, ezért, ha tőlünk vásároltok nagymennyiségben haditechnikai eszközöket, azt csináltok ebben a kis fing országban, amit akartok, a CEU-ra meg ki a [email protected] kíváncsi, sőt Trump elnök meghívja Orbán Viktor, hogy megbeszéljék, hogyan épülhet magyar segítséggel ki a jól bevált kerítés a mexikói határon.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét