Az, hogy odadobta Orbánéknak a Margitszigetet, meg a Városligetet, az olyan nagy baj?

Még nem mindegyik fát vágták ki,

ami azért szerencsés, cserében lesznek a ligetben a Vezér dicsőségét örökre hirdető épületek. Különben is még nincs Mészárosék nevén (azt hiszem), sőt még ingyen lehet látogatni. Naugye! Mert mi a fenének kellett egy országnak Vidám Park? Bezárta azt is, osztjónapot.  Semmi okunk vidámságra!

- Hirdetés -

Már hét év után nekikezdett a túlélő túra jellegű turisztikai nevezetességünk, a hármas metró felújításának, jól átgondolta, idő kellett hozzá. Nem? És milyen tök jó metrókat vásárolt az oroszoktól? Ezek mind felújítottak, igaz a régit nem küldtük ki, de szergejék ezt is megoldották. Nincs benne klíma? Na és! Az emberi test az izzadás révén távolítja el a méreganyagokat, és annyi méreg van bennünk, hogy igazán ránk fér. Folyton csak a kifogások, semminek nem tudunk örülni. Grönlandon sincs légkondi a metrókban és milyen jól elvannak!

Szerencsére a Soros féle fakocka-merényleteken is sikerült túl lenni a TEK segítségével!

Ne feledjük, milyen jól megakadályozta a belváros és a várnegyed műemlékeinek és egyéb ingatlanjainak elkótyavetyélését, persze még a Királyi Palota, a Széchenyi Könyvtár épületét még nem bérli senki havi 50 ezer forintért, bár, ha Lölönk megunja Felcsútot, még jöhet. Hogy ujjongott a magyar, amikor Orbán Viktor felköltözött a várba laza 20 milliárdért, ahova külön lift viszi fel szotyolát nagy mennyiségben, hogy Európa DNS-e a Gundel menza elfogyasztásának befejeztével az szent erkélyről köpködhesse azt le a rajongói közé.

Egyet azért el kell ismerjünk, rengeteg felújítást végzett a fővárosban, igaz EU-s pénzekből, és tényleg 50-60%-nál többet nem nyúltak le a projektekből, viszont ötször annyi ideig tartottak a munkálatok, mint kellett volna, na, de rövid, hatékony és minőségi kivitelezésért nem lehet annyi lóvét leakasztani.

Ja, és a közlekedés!

Segített betömni jó néhány, az átkosban épült aluljárót pár milliárdért, a kétsávos utakból lett egysávos, telerakhatta volna a várost PR parkolókkal, hogy ne kelljen növelni a zsúfoltságot, de minek, a stadionokra nagyobb szükség van. Minden esetre a sofőrök nyugodtan fészbukozhatnak vezetés közben az álló kocsisorok közepén.

És még most jön majd a csemege!

Lebontjuk azokat a liberálszocialista felüljárókat a Nyugati téren, meg a Keletinél. Tényleg már más költenivaló nem akad, minden sínen van, arra is van egy nagy adag lenyúlnivaló, hogy aztán közlekedési káosz lesz? Az leszarjuk, a céges Audi majd szirénázva megy keresztül rajta.

És a tisztaság! Az aztán példás!

Csak néhány ponttal maradtunk le India nagyvárosai mögött és le kell szögezni, nálunk nem kószálnak és szarnak tehenek szabadon az utcákon. Akkor boldog karácsonyt!

Végezetül ismerjük el, hogy Budapest által befizetett adókból több százalék is visszajut a fővárosnak. Képzeljük el, mi lenne, ha a mi Pipink nem lenne jóban minden idők legnagyobb utcai harcosával?

Forrás

Kapcsolódó

1 hozzászólás

 1. Tarlós népszerűsége nagyobb, mint az összes többi kihívóé együttvéve, – mert a bologatójános szerint jobb lett volna, ha az előválasztást valamiféle előorvosi vizsgálat előzni meg, – mert Budapest üzemeltetéséhez, fejlesztéséhez, városvezetéséhez elkötelezettség és felkészültség egyszerre kell. … https://youtu.be/bgMz8bdEjzY
  … EZEN RÖHÖG AZ INTERNET: A METRÓN AKKORÁT ALÁZOTT KARÁCSONY AZ ORBÁNCSÓKOS HELYTARTÓN, HOGY A FAL ADTA A MÁSIKAT. – mert a műszaki és pénzügyi zseni drágábban [email protected] metrókat vett Budapestnek, amelyekben még hőgutát is lehet kapni.

  TE GAZEMBER! UTAZTAM MA A HÁRMAS METRÓN! …
  https://youtu.be/Wrhh7mSCgYw
  … „Te alávaló mocskos gazember! Utaztam ma a 75 milliárd forintért felújított orosz metrón a hármas vonalán. 40 fok! Leírom mégegyszer, negyven fok volt nulla levegővel! A zsúfolt szerelvényen szinte elviselhetetlen állapotok vannak.
  … Erre ez az alávaló mocskos gazember Tarlós István főpolgármester a neki feltett kérdésre, hogy vizsgálják-e a klíma beszerelésének a lehetőségét, azt válaszolta, hogy örüljenek a hármas metró felújításának!
  …Te gané, ha már elköltöttél ennyit erre az orosz [email protected] akkor miért nem utazol rajta legalább egyszer, hogy átérezd mekkora szemétséghez adtad a neved?”/ Szerző: O.L.K.T.2019. június 20. – mert nálad csak a „fakocka” a lényeg, minden más az smafu!
  … Az emberi test az izzadás révén távolítja el a méreganyagokat, és annyi méreg van már bennünk, hogy igazán ránk fér. – szégyelld magad kretén orbáncsókos! Felelni fogsz mindezért legkésőbb ősszel😎

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét