Budapesten él? Nem árt ha tudja, a gázszámláról beszélt az MVM

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. számlázza a földgázátalányt Budapesten az új évtől, a Díjbeszedő Holding Zrt. ilyen irányú megbízása megszűnik 2022. január 1-jétől – közölte a cég az MTI-vel.

Marad a háromhavi számlázás

Hangsúlyozzák, a számlázásban és az árakban nem történik változás, az ügyfelek továbbra is háromhavonta kapnak számlát.
A csoportos beszedés és egyedi átutalás esetén az új számlakibocsátó miatt változik a kedvezményezett a budapesti földgázátalánydíjas ügyfeleknél. A csoportos beszedéssel fizetőknek új megbízást kell adniuk számlavezető bankjuknál a cég nevére, az A10897830 azonosítóra.
Ügyfélazonosítóként a számla első oldalán szereplő felhasználóazonosítót kell megadni. Amíg ez nem történik meg, a papírszámlás ügyfeleknek a cég csekkes számlát küld, az e-számlás ügyfelek pedig egyedi átutalással vagy az e-számla-értesítőben található bankkártyás fizetési linken keresztül tudják rendezni számlájukat.
Az MVM Next a 2022. január 5. után érkező megbízásokat tudja fogadni.

Erre különösen figyeljen

Az egyedi átutalással fizető ügyfeleknek ügyelniük kell arra, hogy mindig a számlát kibocsátó szolgáltató nevét és bankszámlaszámát adják meg a gázszámlák kiegyenlítéséhez – figyelmeztet az MVM Next.
Ha az ügyfél a Díjneten keresztül kapta számláját, az MVM Next 2022. január 1-jét követően is a Díjneten keresztül küldi ki az e-számlát. Díjnetes számlabemutatás esetén csak akkor merül fel teendője az ügyfélnek, ha befizetéseit eddig csoportos beszedéssel rendezte – írják a közleményben.
A clg arra kéri ügyfeleit, hogy a kényelmes, elektronikus földgázügyintézés érdekében regisztráljanak az MVM Next online ügyfélszolgálatára (mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat) vagy az MVM Next mobilapplikációra.
A budapesti földgázátalánydíjas ügyfeleknek 2022. január 1-jétől az MVM Next ügyfélszolgálata áll rendelkezésre .

Ne feledd!

 

MVM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük