Ceglédi: ilyen Balaton-kampányra nem a szocialista párttól számítottam!

Üdítő színfoltja a dübörgő kampánydömpingnek, ha olyat lát a megcélzott szavazópolgár, ami nem gyűlölködésre, utálatra, kiközösítésre, elutasításra sarkall, hanem egy probléma megoldását célozza meg fogyasztható módon. Eddig nem sok ilyennek találkozhattunk, de talán….. A Balaton-gond aktuális, fontos és sokakat érint.

Pont a szocik…?

Az MSZP már egy éve küzd azért, hogy minél több szabadstrand működjön a Balatonnál és a természetes vizeknél, illetve felemeli a szavát, amikor meglévő szabad strandokat zárnak be. Most az MSZP egy húsz perces videót tett közzé az álláspontjukról, amiben Molnár Zsolt szocialista pártigazgató, illetve Kunhalmi Ágnes a főszereplők.

Ceglédi Zoltán politikai elemzőt is írásra sarkallta a videó.

“Nocsak. Ezen őszintén meglepődtem. Adekvát téma, jól kitalált koncepció, költöttek is rá, meg úgy egyben van az egész dolog. Igényelt volna még egy profi narrátort, és meghúzni az „itt állunk belemondani a kamerába belemondani az összefogást” – jeleneteket a felére, plusz jobban terjedne, ha helyszínenként darabolva is felraknák az egyes állomások videóit, de a lényeg: ha ilyen lesz az ellenzéki kampány, akkor lesz miről beszélni. A meglepetésemet meg az okozta, hogy én ilyen Balaton-kampányra nem a szocialista párttól számítottam.”

– írta Ceglédi.

 

Ceglédinek olyan illúziója nincs, hogy a Balaton-tematika a jövő tavaszi kampányban is releváns lehet,

“de hogy most nyáron pont ezzel kell jönni, az biztos”.

Szerinte más párt is csinálhatna ilyet

“(és nem petíciót, lécci, lécci – az ide se kéne, tavaly még legalább népszavazást próbáltak, most is lehetne ez a hatodik kérdés a Fudan helyett/mellett)”.

Kapcsolódó

Forrás

 

balaton

One thought on “Ceglédi: ilyen Balaton-kampányra nem a szocialista párttól számítottam!

  • Tisztázzunk valamit, a szabad az azt jelenti, hogy nincs gazdája, ha viszont valaminek nincs gazdája az előbb-utóbb ahogy a köznyelv mondja „ebek harmincadjára kerül”, ami mit is jelent, hát azt hogy elönti a mocsok a szemét.
    Nemjobb akkor, hogy némi elfogadható díjazásért valaki rendben tartja ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük