Ha kidobnak az ajtón…. – Lecke ellenzéki politikusoknak, ha 2021 Magyarországán vidéki napilapban akarnak megszólalni!

Dübörgünk! Mára a 60-as évek elejére sikerült visszavetni Magyarországot! Utoljára akkoriban kellett az újságíróknak a fifikához jobban érteni, mint a betűvetéshez, a hírvadászathoz, az oknyomozáshoz. Az olvasónak pedig, ha valódi hírre volt kíváncsi, a sorok közötti bogarászáshoz.

A NER ezt is elintézte, még sincs este….

Manapság (sajnos) elképzelhetetlen, hogy a szebb napokat látott, de mára központosított megyei napilapokban a jelenlegi ellenzék narratívája megjelenhessen. Rég volt már az az idő, amikor egy-egy témáról bemutatták a printelt lapokban a kormány és az ellenzék álláspontját is.

Aki viszont még mindig vásárolja a Vas Népét, annak érdemes egy pillantást vetni az apróhirdetésekre, ugyanis Pleva Dániel (Momentum), a Vas 03-as Országgyűlési Egyéni Választókerület előválasztási képviselőjelöltjének apró, de annál értékesebb hirdetése valahogy átcsusszant a cenzúrán.

31/178/90 barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket! Jelige: Válassz engem!

– olvasható a nyomtatott lapban.

Forrás

A kommentekből…

„Annyira van ma sajtószabadság Magyarországon, hogy ilyen trükközéssel kell bekerülni a megyei lapba egy ellenzéki jelöltnek.”

„Vas Népe – Főszerkesztő: Lőrincz-Farkas Eszter – Szerkesztők: Nagy Ildikó. Most pedig dőljünk hátra és nézzük meg, hogy melyikük nem lesz holnaptól a pozíciójában. Tragikus, de váratlanul, egészségügyi vagy magánéleti okokból kénytelenek lesznek lemondani”

„Nagyon remélem, hogy senkinek a megélhetése nem kerül veszélybe, de ha egy újságtól elbocsátanak valakit emiatt, az egy beismerés, hogy az nem egy újság”

„Azért kíváncsi vagyok, lesz-e olyan, aki komolyan veszi és tényleg ismerkedne”

Kapcsolódó

magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük