NER-ék bevették magukat a füredi Villa Vitae-ba? – Egyszerű halandó már nem foglalhat szobát

Magánszemélyként vásárolt meg egy négycsillagos balatonfüredi szállodát a milliárdos vállalkozó, a Duna Aszfalt Zrt. tulajdonosaként ismert Szíjj László – derül ki az Alfahír cikkéből. A dologban nem ez az igazán érdekes, hanem az, hogy a hotelben mezei halandó nem foglalhat szállást többé. De akkor ki? Rossz a máj, ha arra gondol a tulaja, hogy pártüdülő lett a támogatásokkal kitömött szállodából?

Minek az a sok repkedés?

A Villa Vitae nevű komplexum korábban, 2015-ben 468 millió forint uniós, két éve pedig a Kisfaludy-programban 79 millió forint állami támogatást kapott turisztikai célok megvalósítására, Szíjj László június végi érkezésével azonban

megszűnt szállodaként működni.

Végigpróbáltunk sok időpontot, nem csak ebben az évben nincs elérhető szoba, de a jövő év is teljesen telített. A gyerekzsivaj sem lehet különösen kedvelt a hotel szándéka szerint, hiszen

Vagyis előfordulhat, hogy ugyanúgy a NER felnőtt elitje fog vakációzni ott,

ahogyan a Szíjj László Máltán bejegyzett cége, az L&L Charter a tulajdonában lévő két luxusjachton, a Lady MRD-n és a nemrég tízmilliárd forint körüli összegért megvásárolt Seagull MRD-n is.  De Szíjj László többször repült azzal az OE-LEM lajstromjelű luxus-magánrepülőgéppel is, amelyet a NER-elit szintén szívesen használ.

 

A hajózásról nem kell teljesen lemondaniuk a jövőbeli vendégeknek,

mert a hotel közösségi oldala felteszi a kérdést:

Kékszalag a Navis Vitae fedélzetéről? Hajónk elérhető teljes személyzettel és cateringgel, cégek vagy baráti társaságok részére!

2017-ben Rogán Antal benne ünnepelte az akkori házassága tizedik évfordulóját

A tulajdoni lap tanúsága szerint a Villa Vitae-ról szóló adásvételi dokumentumok július 9-én futottak be a földhivatalhoz. Előző tulajdonosa Eppel János, a Porsche Hungária korábbi első embere volt, a Facebook-oldalán pedig az szerepel, hogy a provence-i hangulatú boutique hotelből páratlan kilátás nyílik Tihanyi-félszigetre és a Balatonra.  Ízelítő képgaléria a weboldalról, mely szerint könytár-szoba itt is van:

Kapcsolódó

 

füred

One thought on “NER-ék bevették magukat a füredi Villa Vitae-ba? – Egyszerű halandó már nem foglalhat szobát

  • Naszóval amikor ez az építmény a támogatásokat kapta AKKOR MÉG „Eppel János, a Porsche Hungária korábbi első embere” a volt komcsi, majd szoci/libsi káder volt a MAGÁN TULAJDONOS !!!
    Csak hát a szerző a nagy mestertől a Feritől megtanulta hogy kell nemkibontani „az igazság minden szeletét”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük