Celeb-cicaharc a boldogság körül – Bochkor megtanulja, milyen ha a fagyi visszanyal?

Sebestyén Balázs feleségét rosszul érintette, hogy Bochkor Gábor élő műsorban tett megjegyzést a kapcsolatukra. Viki az Instagram-oldalán üzent a rádiósnak – vette észre a Blikk.

Hajdú menyasszonyától Bochkorig

Ahogy korábban a Blikk is megírta, csütörtökön Hajdú Péter menyasszonyával is beszélgettek a Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gáborék. Miután nemrégiben kiderült, hogy Láng Eszter elhagyja az RTL Klubot, hogy a jövőben a Life TV munkatársa legyen, ahol párja vezérigazgatóként dolgozik, szóba került, vajon mennyire szerencsés a munkával keverni a magánéletet. Hajdú kedvese elmondta: szerinte vannak olyan párkapcsolatok, amelyek így is jól működnek. Sebestyén Balázst hozta fel példaként, aki évek óta együtt dolgozik a feleségével. Bochkor erre meglepően reflektált: „Dehát az egy szomorú pár!” – jelentette ki, majd miután erre Eszter felcsattant, hozzátette: „Én csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt.” (…) „Én annyira, tényleg, a Balázst úgy átöleltem volna, hogy ne szomorkodjon” – mondta még, hozzátéve: „De ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó”.

<< További friss hírek >>

Úgy tűnik, Sebestyén Balázshoz is eljutott a hír, hogy Bochkor Gábor élő adásban véleményezte a párkapcsolatát. Ugyan a rádiós még nem reagált a történtekre, felesége azonban nem hagyta annyiban: hosszú posztban szúrt oda Bochkornak az Instagram-oldalán.

„Kedves Bochkor Gábor!

“Ha már így ismeretlenül szóba hoztál az egyébként egyre siralmasabb hallgatottsági adatokat produkáló műsorodban, reagálnék rá, ha nem bánod. Igaz, miután én is lassan 25 éve a médiában dolgozom, tudom, hogy bármit megtennél azért, hogy az említett hallgatottsági adatokat valahogy feljebb tornázd, de szerintem nem jó megoldást választottál erre.. Bár én sajnos nem emlékszem rá, hogy valaha személyesen találkoztunk volna – még azóta sem, hogy egy épületben dolgozunk –, ezért nem tudom, mi alapján ítélsz meg engem vagy a kapcsolatunkat… Ráadásul pont Te?

Hadd kérdezzelek már meg, mennyit is tudsz Te a boldogságról, a vidámságról, az emberek valódi szeretetéről? Én is csak a hírek alapján látok bele az életedbe, de szerencsére az valóban nem összehasonlítható a miénkkel. Igaz, míg mi egy családként működünk sok-sok éve, és két gyereket is nevelünk, addig ez idő alatt annyi nőd volt, hogy a két kezemen se tudnám összeszámolni. Persze, tudom, hogy van, akit ez tesz boldoggá, és hidd el, hogy nem vagyunk rád irigyek, mert nekünk teljesen más értékek számítanak. Mi a mai napig boldogan megyünk el egy szabad estén közösen színházba vagy vacsorázni (lehet, hogy ennyi év után ez számodra maradinak tűnhet, de mi szeretjük), és örömmel játszunk vagy kirándulunk a srácokkal is, nekünk ez okoz valódi boldogságot és nem a skalpok.

Én őszintén sajnáltalak és együttéreztem Veled, amikor a közös munkahelyünkön megtudtam, hogy a gyermeked édesanyja mást választott, akit ugyan nem írnak (még) meg az újságok, de mindannyian tudjuk, hogy ez Neked most több szempontból is nagyon nehéz időszak lehet. Ha a tegnapi vagdalkozásoddal bármit kiventilláltál magadból, akkor biztos már megérte :) Bár azt tanácsolom, így ismeretlenül, hogy ne ítélj meg senkit amíg tükörbe nem nézel, és akkor talán nem bosszúból vagy a hallgatottságot növelő okból mondanál butaságokat. Ülj le egy percre, gondolkozz el, hogy ki a szomorú valójában, ki vágyik végre egy ölelésre :) …Ha erre rájöttél, akkor szívesen utazok majd Veled egy liftben, addig azonban szerintem nem lesz miről beszélgetnünk. Innen is csókolunk és szívből kívánunk (sokkal, de sokkal) boldogabb életet!” – olvasható Viki posztjában.

Forrás

Amennyiben új fejezet, vagy “ütközet” kezdődik a történetben, arról természetesen beszámolunk!

Bochkor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük