Chikán Attila, a “Soros-zsoldos” 0 549

Chikán Attila, a "Soros-zsoldos"

Chikán Attila az első Orbán-kormány gazdasági minisztere, az MTA tagja volt Kálmán Olga vendége a Hír Tv Egyenesen című műsorában, miután rákerült a Figyelő Soros-zsoldos listájára.


Cél: a megfélemlítés

Chikán szerint zavarodott és fenyegető a kormányzat és a lista is, nem a nagypolitikai szereplői, hanem kutatók, egyetemi tanárok szerepelnek rajta, akik egyszerűen csak elmondják a véleményüket azokról a történesekről, folyamatokról, amelyek az országban zajlanak.


Chikán nem számított arra, hogy rákerül a listára, aminek egyetlen oka az lehet, hogy a CEU igazgatósági tagja.

Gábor György vallásfilozófus idevágó bejegyzése közösségi oldaláról:

“A Figyelő szerkesztőségének szíves figyelmébe ajánlom Schwarz nagypapát. Soros-ügynöki mivoltának legfőbb bizonyítéka, hogy 1938-ban elhunyt. További bizonyíték, hogy idegenszívű Soros-zsoldosként érkezett Galicia felől Magyarországra, valamikor a XIX. század második felében, egy vulkánfiber bőrönddel. Ugyanez a bőrönd sajnos legidősebb fiával együtt nem tért vissza a munkaszolgálatról.
Amúgy gondolom, hogy a Figyelő szorgos és autonóm szerkesztői már elkezdték összeállítani a Melegek, a Pszichiátriai gondozottak, a Kútmérgezők és a Rituális gyermekgyilkosságok potenciális elkövetőinek listáját.”

A közgazdász elmondta azt is, ő a rendszerváltás előtt került kapcsolatba Sorossal, amikor azokat az ösztöndíjakat szervezte, amivel a jelenlegi kormány több tagja is nyugatra mehetett tanulni. Soros György megjelenése szerinte jelentős erőforrás volt a magyar társadalomnak a rendszerváltás idején, ezt félretenni most nem erkölcsös.


Beszélt arról is, hogy Orbánék 90-es években szerzett tapasztalatai arra vezették a jelenleg regnálókat, hogy erőszakosabb hatalomgyakorlással valósítsák meg nemzetjobbító céljaikat, amikről lehet , sőt kell vitatkozni, de az eszközök, amelyeket ehhez használnak, erkölcstelenek.


(forrás: hirtv)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

fopolgarmester-jeloltek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Látszik, hogy semmi gyakorlatunk sincs még az előválasztásban, sem nekünk, szavazóknak, sem a …

figyelem

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Rendkívüli javítási munkákat végeznek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es futópályáján, emiatt le …

trump

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A “kerítésen belül” minden olyat ígérő Orbán Viktor, amire tuti harap a “mimagyar” …

kalman

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kedd este óta tudjuk, hogy Kálmán Olga kedveli az 5-15-25 számokat, ám szerda …

Pin It on Pinterest