Orbán a Hősök terén elcsípheti Őszentségét -ha akarja, ha nem- egy kézfogásra!

Az egyházfő iraki útjáról hazafelé tartva jelentette be, hogy ősszel jön Magyarországra az eucharisztikus kongresszus zárómiséjére. Vagyis eleve arról volt szó, hogy Őszentsége nem állami, protokolláris látogatásra érkezik, hanem a katolikus egyháznak erre a rendezvényére. Örüljünk annak, hogy eljön a pápa erre a szép ünnepre – mondta Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök a Klubrádió kérdésére.

Tovább

Simó Endre: A regnáló hatalom és médiája keresztény értékként tünteti fel a kirekesztést

Magyar egyházi személyiségek részvételével vasárnap tartottak a Magyar Békekör rendezésében kerekasztal konferenciáját “Egyházak és vallások, hívők és nem hívők, különböző világnézetű

Tovább

Nem kímélik Beer Miklóst – Ki a Júdás, ki az Áruló?

Kormánypárti bértollnokok körében tombol a kereszténygyűlölet. Most épp Beer Miklós püspöknek estek neki, aki elítélvén az erőszakot és a fenyőfa gyújtogatást, egy nyilvános levélben megfogalmazott nyilatkozatban állt ki a tüntetők jogai és céljai mellett, biztosítván őket az egyetértéséről és a szolidaritásáról.

Tovább

Vége a Fidesz-propagandának, uszításnak..?

A gátlástalan Fidesz-agitpropos, Mráz Ágoston Sámuel migránspárti erők Európa-szerte megrendezett tüntetéseiről beszél a „köztévében”, miközben „biztonsági őrök”. hajigálják ki az országgyűlési képviselőket.

Tovább

Szentesi Zöldi Beer Miklós püspöknek: “Még jó, hogy hamarosan nyugdíjba tetszik menni, Isten hírével. Itt az ideje”

Szentesi Zöldi Lászlót, a soha nem látott népszerűséget kapott, Fidesz-megmondóvá előléptetett újságírót felbőszítette, hogy létezik a még hivatalban lévők között olyan egyházi hierarchiatag, aki ki mer állni hite, elvei és meggyőződése mellett. Le is sújtott pennájával Beer püspökre!

Tovább