Elolvassák, lesz@rják, kukába dobják – reagált egy kommentelő a mentők felháborodott közleményére

Orbán kormánya 2022 végén minden beígért a legkülönbözőbb ágazatok képviselőinek és ezáltal a dolgozóknak, csak, hogy “csendben maradjanak”. Ahogy az várható volt, eljött a 2023 januárja és kiderült a turpisság: amikor a megvalósításra került volna a sor, szinte semmi sem úgy történik, ahogy arról szóban ígéretet kaptak. Szerdán a mentődolgozók szakszervezeténél telt be a pohár.

Read more

Ha eddig energiahiszti volt, most jön az energiasokk: a januári fogyasztásról decemberben kiküldenek befizetendő előlegszámlát

Mielőtt a szívéhez kapna bárki, vagy rándítana egyet a vállán és újságírói túlzásnak tartaná a címben leírtakat, itt vannak a konkrétumok: a versenypiaci ügyfelek, vagyis a vállalatok új tőzsdei áras gáz-, és áramszerződései esetén a fizetés két hónappal előre került. A januári fogyasztásról már decemberben kiküldenek egy előlegszámlát a szolgáltatók. Ezen egy becsült összeg szerepel, amit be kell fizetni, majd január végén érkezik a végszámla, amely a különbözetet tartalmazza.

Read more

Gulyás: nem kell több korlátozás, kiterjesztik az orvos-béremelést, “adnak” pénzt a Lánchídra – csütörtöki kormányinfó

Elkezdődött a járvány harmadik hulláma Európában, de Magyarországon csökken a betegek és a halálesetek száma, ezért nincs szükség további korlátozásokra. Az orvosi béremelést kiterjesztik a házi- és a fogorvosokra is – jelentette be Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón.

Read more

Pin It on Pinterest