„Mélytorok”-info, vagy folyosói pletyka? – Hírek-híresztelések az iskolakezdés körül….

„Valóságot keletkeztet a sajtó azzal, hogy egymás után írják meg egyre komolyabb lapok a „pletykákat”. Az eduline még névtelen szülői kommentekre hivatkozik, a hvg már az edulinera, és innentől már úgy megy tovább, hogy „a hvg is megírta az iskolabezárásokat”. Miközben az egész alapja annyi, hogy valami fórumban valakik kommenteltek valamit. Rettenetesen szomorú – véli Ceglédi Zoltán közösségi oldalán az iskolakezdéssel kapcsolatban szájról szájra terjedő információszerűkkel kapcsolatban.

Virológus: 10.000.- forint bónusszal sokak oltási kedve meghozható!

Nem lenne példátlan, ha a kormány pénzt ajánlana az eddig beoltatlanoknak, belátva, hogy Orbán hiába tépi a száját, cirka 3 millió magyar hallani sem akar a felkínált esélyről, hogy túlélhessék az esetleges vírusfertőzést. Egyelőre újabb oltás-kampány mellett döntött a regnáló.

Honnan veszik a bátorságot Orbán miniszterei, -Káslerrel az élen- hogy szórakozzanak egy országgal?

Három nappal ez előtt még ha a harmadik oltás szoba került a kormány és annak feje keményen elzárkózott.  Másnap viszont  a semmiért se felelős, mára langyos levegővel töltött léggömbbé vált minden miniszter Kásler Miklós, egy eléggé összefüggéstelen szövegben arról értekezett, hogy holnap, azaz tegnap dönt a kormány az úgynevezett harmadik oltásról

Miért nem veszik észre a Fidesz-fanok, hogy Orbán össze-vissza beszél? Mert a vallás már csak ilyen?

Orbán Viktor ma reggeli szokásos igehirdetésében több más mellett a járványügyi helyzetről is beszélt, a témában két egymásnak ellentmondó kijelentést tett. Itt lenne az ideje észrevenni, még a híveknek is, sőt elsősorban nekik, hogy mire megy ki a „játék”.

Duda Ernő virológus: akinél nem alakul ki a védettség, az olyan, mintha két méhcsípést kapott volna – nem 3.-ra, hanem még két Pfizer oltásra van szüksége!

Csak nekem tünt fel, hogy a kormánykommunikáció, élén Orbán Viktorral egy hete teljesen elengedte az oltásfelvételre való buzdítási kampányt, nem hallani dicső történeteket, hogy „legek” lennénk, most focilázban égnek regnálóék. Véletlen lenne, hogy a kormánycsend időpontja egybe esik annak a botránynak az erősödésével, miszerint a milliárdokér összevásárolt, az unió által el nem ismert kínai vakcina sok esetben nem adott védettséget, hatásossága a 60 év feletti korosztályban minimálisnak mondható?