Dzsudzsák - Városi Kurír

Sorting by

×

Tihany helyett NER-Tihany, avagy volt nekünk (magyar)tengerünk, csak…..

Az 1400 fős, tizenkét éve fideszes polgármester által irányított Tihany az egyik leghíresebb turisztikai központ a Balaton környékén. Az 1950-es években, a Rákosi korszak alatt ez volt az első tájvédelmi körzet, amit létrehoztak Magyarországon. A település a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, Natura 2000-es természetvédelmi terület, világörökségi várományos és Európa diplomás. Geológiai, biológiai, tájképi sokfélesége Európa-szerte kiemelkedő – kezdte a NER-sújtotta Balatonról írt cikkét a Telex.

Tovább

A léghajógyártás lesz az új nemzeti tuti? Mindenesetre Dzsudzsák Balázs bevásárolta magát (?) egy azzal foglalkozó cégbe!

Dzsudzsák Balázs idén február óta az egyik kisebbségi tulajdonosa egy léghajókkal foglalkozó cégnek – vette észre az Opten adatbázisában az Mfor.hu. A cég a Nyírlugoson bejegyzett Első Magyar Léghajógyár Kft. Tavaly októberben jegyezték be 3 millió forintos jegyzett tőkével. Fő és egyedüli tevékenysége légi és űrjármű gyártása.

Tovább

Dzsudzsák Balázs váltószám lett a hülyeség és a pofátlanság között!

A jelenleg csapat nélküli, helyét kereső Dzsudzsák Balázsról naponta kerülnek elő hírek. Hol attól hangos a hazai média, hogy egyik klubcsapat sem akarja szerződtetni az irreálisan magas fizetési igénye miatt, hol a barátaival posztolt képei képezik nevetség tárgyát. Most azonban úgy tűnik, a nemzet Dzsudzsija mégis csapatra lel.

Tovább