Rendőrségi felhívás: bárki áldozatul eshet!

Hol van már a jó öreg “itt a piros, hol a piros”, meg az “unokázós beetetés”! Halad a korral a csalás-iparág, úgyhogy egyre több nóvummal kell megismerkednie annak, aki kiakarja védeni, hogy megkopasszák. A rendőrség figyelmeztetését ildomos megfogadni!

777 millióért eladta a város, most 7 milliárdért árulják a Gárdonyi félszigetet!

Aki a közelmúltban megfordult a Keszeg utcában láthatta, hogy a Gárdonyi félszigeten egy hatalmas „ingatlan eladó” táblát helyeztek ki a terület tulajdonosai. Első látásra azt hihetnénk a már megépült Miravel rezidencia 11 darab háromszintes sorházi luxuslakásának egyikére utal a hirdetés – vette észre a Gárdonyi Közlöny.

Kevés kilométerrel pompakocsi eladó! – Megjelent a guruló Szent István a használtautó-portálon

Hiába na, fifikás a magyar! Gulyás Gergely a szombati kormányinfóján nem tudott információval szolgálni, hogy mit terveznek a közmilliókból megálmodott giga-szobrokkal, amik az augusztus 20-i Andrássy úti dzsembori fő attrakciójának számítottak. Addig is, amíg eldől a sorsuk, a monumentális guruló Szent Istvánra lecsapott egy hazánkfia és “népgazdasági hasznosításra” feltöltötte egy használt autókat hirdető portálra. A kuriózumra a civilhetes.net talált.

Érdekelné Gesztesi Károly luxusvillája? Ennyiért az Öné lehet!

Gesztesi Károly népszerű színművész 2020 elején veszítette életét: vezetés közben lett rosszul, félreállt autójával, ám a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét, hiába küzdöttek érte 50 percen keresztül. Családja nem először próbálja eladni a házát, amiben minden a szeretett apa hiányára emlékezteti gyerekeit.