Az Aranybulla fontosabb, mint a NATO bővítés?

Kövér László az Országgyűlés elnöke kedden a házszabálytól való eltérés miatt nem volt hajlandó tárgysorozatba venni sem a DK, sem pedig az MSZP törvényjavaslatát Finnország és Svédország NATO csatlakozásának ratifikálásáról.

Parlamenti ellenzéki adok-kapok, kis fideszeszes rásegítéssel – Nacsa Lőrinc beköpte Gréczy Zsoltot

Váratlan ellenzéki feszültség támadt szerdán a Parlamentben. Az LMP frakcióvezetője éppen arról beszélt az egyik felszólalásában, hogy elfogadhatatlan Niedermüller Péter DK-s polgármester kijelentése, miszerint Trianonnak „köszönhetően” élnek jobban a határon túli magyarok a környező országokban.

A pálesz-forradalmár kommunikátorainak és Deák Dánielnek nem szóltak, hogy az internet nem felejt? – “Orbán nem alkoholista. Ő Nemzeti Italozó!”

Csütörtökön Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és főállású ellenzékfigyelő vezetésével a teljes kormánymédián átfutott a hír, hogy Gyurcsány Ferenc Gyöngyösön részegen beszélgetett, majd autójába pattant és távozott. Az esetet bizonyítandó 3 másodperces videópillanat kiragadását vették alapul, innen már csak a fantáziájuk szabott határt az általuk felvázolt “esemény”-habosításnak. Nem feltételezem, hogy ne tudták volna, hogy hasonló “bizonyítékot” bárki ellen lehet kreálni, még a legmegátalkodottabb antialkoholistákról is, még magáról Orbán Viktorról is.

Gréczy Zsolt berágott és odarúgott egy nagyon keményet – Kinek ki a kije?

Bárki is jelenti be, hogy elindul az ellenzéki előválasztáson biztos lehet a kormánypárti össztűzben. Dől, ahogy csak a csövön kifér. Egy ideje nagyban megy a mocsokdobálás Dobrev Klárára is, de most, hogy megtörtént a “bejelentés”, eddig soha nem látott fokozatra kapcsolt a kormánypárt. Géczy Zsolt, a DK parlamenti képviselője viszont a moslékágyúkezelők arcába fröccsentette  a tényszerű  igazságot.