Az Aranybulla fontosabb, mint a NATO bővítés?

Kövér László az Országgyűlés elnöke kedden a házszabálytól való eltérés miatt nem volt hajlandó tárgysorozatba venni sem a DK, sem pedig az MSZP törvényjavaslatát Finnország és Svédország NATO csatlakozásának ratifikálásáról.

Read more

Egy hét átadás-maraton: Csak tessék! Csak tessék!

A bőkezű az állam 6,6 milliárd forint támogatást nyújt az elektromos autókhoz szükséges szenzorok gyártásával foglalkozó üzletág kialakítását célzó fejlesztéshez.

Read more

Hende Csaba és a választási stábja becsavarodott, Márki-Zay és Oszáma bin Láden? – Ezt az őrületet (alighanem) nehéz lesz a kampányban még pártjának, a Fidesznek is alulmúlni!

Egy képen szerepelt Osáma bin Láden és Márki-Zay a szombathelyi fideszes  Hende Csaba volt honvédelmi miniszter kampánynyitóján. Tényleg nincs határa a szörnyű  ízléstelenségnek? Mi jöhet még, ha igy indul a kampány?!

Read more

Hende szerint Ungárnak a Fideszben a helye, mert hazug? – Figyelem: történelmi az állítás!

Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőnek az a szilárd meggyőződése, hogy Ungár Péter leplezni szeretné, hogy „ő egy trójai faló”. Ennek ellenére Hende azt szeretné, ha az előválasztást Ungár nyerné, „mert akkor már a szombathelyiek nem tudnak rossz döntést hozni”.

Read more

Pin It on Pinterest