Sületlenség, hogy Orbán kamuzik! Megmondta, hogy “folytatja” és folytatja!

Aki eddig is el volt ájulva Orbán Viktor és kormánya teljesítményétől, azoknak nem ugrik görcsbe a gyomra, hogy mialatt Magyarországon napról napra drágább minden, az élelmiszerárak az egekben ,-és ez még csak a kezdet!- addig a vasárnap híre így estére, hogy Kassa Tóváros részében, 8,2 hektáros területen a magyar kormány támogatásával a következő két évben megépülhet a Kassai Labdarúgó Akadémia.

Orbán nem ismeri a KRESZ-t, vagy reggel óta 176 km/h a megengedett sebesség? – Egy félreérthető poszt margójára….

Orbán Viktor közösségi oldalára kikerült egy minimum félreérthető poszt arról, hogy a Miskolc-Kassa utat, ami 90 km körül van, 30 perc alatt lehet megtenni, hála az általa átadott új szakasznak. Ez első olvasatban azt jelenti, hogy a miniszterelnök javaslatára 176 km/h-val kell száguldozni a gyorsforgalmin. Felteszem, nem ez akart lenni az üzenet…..

Tudta, hogy megfinanszíroztunk a Szijjártó-féle külügynek több, mint 1.000 millióért -alku és a tudtunk nélkül- Kassán két házat?

Szlovák sajtóértesülések szerint két épületet vett a Szijjártó-féle külügy Kassán, alku és bármiféle itthoni tájékoztatás nélkül – írja Facebook-oldalán a Momentum politikusa. Tompos Márton szerint a megvásárolt két épület, a Csáky-Dessewffy palota, illetve a helyben jól ismert Carpano kávézó otthona, egyaránt Kassa óvárosában található.