Deutsch „Mazsihiszezését” egy kommentelő véleményezte: „az átkozott óhéber kettős mérce mérgezi a világunkat…” Orbán és Köves Slomó ezalatt….

Orbán Viktor Tusványoson előre megfontolt szándékkal kihúzta a palackból a dugót szabad teret engedve az összes fajgyűlölőnek kerítésen belül, hogy igazolva lássa teóriáját. A magyar zsidóság minden képviselőjének egyhangúlag kellett volna felháborodnia, de Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija „szerencsétlen szóhasználatnak” ítélte a nyílt náci megfogalmazást. Frölich Róbert, főrabbi és a Mazsihisz, ha visszafogottan is, de „háborgott” kicsit.

Gábor György: Köves Slomó vezető rabbinak nem ezt a szöveget tetszett szíves aláírásával ellátni! – A többi félrebeszélés, rizsázás, terelés…

Tizenöt magyarországi egyház képviselője (akárkije) a minap közös nyilatkozatban, egyetértésüket kifejezendő, aláírásukkal látták el az alábbi mondatot: „…a nő-férfi kapcsolat házasság általi szentesítése az emberi méltóság alapja.” Ahogy arról beszámoltunk, hétfőn a MAZSIHISZ közleményéből kiderült, nem pontosan így történt…..

Hungarikum! Az agrárminisztérium a milliárdos bukót produkáló kóservágóhíddal példálózik, mint „magyar sikertörténet”!

Az odáig megszokott, hogy a NER Agrárminisztériuma nem feltételezi, hogy az átlagember emlékezete nem években mérhető, de, hogy a magyar vállalkozókat is ennyire egyszerűagyúnak tekintsék és hülyítsék, az bátran nevezhető hungarikumnak.

Magyar zsidó szervezetek izmozásában igyekszik rendet tenni (illetéktelnül?) az izraeli rabbinátus

Zsidó körökben közismert a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) és a hozzátartozó körök, valamint a Egyesült Izraelita Hitközség, (EMIH) amit Köves Slomó Rabbi vezet, harca a zsidóság és azok szervezeteinek elsőszámú vezetője cím, valamint annak a csoportnak járó állami támogatások nagyobb részének megszerzéséért.