Szijjártó arról hadovált a WHO közgyűlésen, hogy felkészültünk egy újabb egészségügyi válságra, közben a valóságban 51,6 milliárd a kórházak adóssága

Szijjártó Péter külügyminiszter, ahol mikrofont dugnak az orra elé nyomatja a kormány-kommunikáció aktuális rigmusait és egyáltalán nem érdeklik a valóság tényei. Elrettentő, hogy a XXI. században, amikor pár perc alatt körbe fut a világon minden hír megteheti, hogy a holdról látható hazugsággal etesse nem csak az Őt eltartókat, de egy világszervezet képviselőit. Hogy meddig teheti, az rajtunk múlik – feltéve, hogy túléljük a magyar egészségügyi állapotot.

Matekdolgozat, vagy nemátalakító műtét – „Társadalmi célú kormány-reklám” az Ön pénzéből!

Sok kisgyerekes szülő odáig lenne, meg vissza, ha a színészkedésre „szánt” kisdedet beválogatnák egy országosan vetített reklám főszerepére. Ám annak is örülnének fent nevezett felelős szülők, ha a 7-8 éves sarj az ő belegyezésükkel egy kormányreklámhoz adná az arcát, ami a regnáló fikcióját népszerűsíti? És mit szólnak ehhez a tanárok, a haverok és mit pár év múlva a felcseperedő kislány, amikor megérti, hogy anyja-apja mihez járult hozzá a nevében?