Drámai hasi sérvműtét a XXI. század dübörgő Magyarországán!

Minden napra jut sajnos egy olyan magyar kórházi horror-sztori, ami azt mondatja a még élni akarókkal, hogy „jó, jó, fáj, de nem megyek henteskéz alá”! Dübörgő hazánk szintén dübörgő egészségügyének újabb áldozata…..

Kásler úr, akkor ez most, hogy?

Akik megtudja fizetni a magánkórházak kínálta ellátást, az biztosan elrettennek az alábbi közösségi oldalon talált bejegyzés olvasásakor. A nagy többség, akiknek erre nincs lehetőségük, csak bízni tudnak benne, hogy mire szükségük lesz valamilyen beavatkozásra, össze tudják spórolni a pénzt, hogy igénybe vehessék.

Olvassák el, mi történt…..

„HANGSÚLYOZOM! Idáig nem akartam ezt nyilvánosságra hozni, de a mai nappal megváltozott a véleményem. 2019 júl. 4. hasi sérvműtét Magyarországon! A képek az elmúlt 2 hétben készültek, ápolónő testvérem szerint horrorfilmbe illőek.

Ma reggel arra ébredtem szép kis lyuk tátong a varrat mentén. SBO-n dolgozó nővér szerint, indokolt a kórházi látogatásom, ill. nem kellene, hogy víz érje (reggeli frissítő zuhanyzás előtt vettem észre). Sebészeti osztályon orvos >

1. Ez a lyuk már akkor is ott volt mikor kiengedtek a kórházból…
2. Nekem a fejemben van a probléma, mert mindent tragikusan fogok fel, előbb ott kellene rendet raknom…
3. Nyugodtan fürödjek vele, szappanozhatom is…

Fertőtlenítés, száraz kötéssel haza (savós váladék persze még folyik ki)

Egyszóval megpróbálják elhitetni az emberrel, hogy hülye, és amiket a képek mutatnak az teljesen normális!

Most jött el a pillanat amikor LÁZADOK, nem fogom elfogadni 1orvos véleményét, ezek után mindent megteszek, hogy eljusson egy orvosi szaklapba ez a sintérmunka!”

Mindez képekben, csak erős idegzetűeknek!

Csak egy megjegyzésünk van: Az az orvos, aki így viselkedik a betegével, nem azért teszi, mert kevés a fizetése, vagy mert sokat ügyelt, hanem, mert ilyen. Nagy mázli kell ahhoz, hogy a még „kerítésen belül” maradt olyan doktort fogjon ki magának a beteg, aki felkészült, emberséges és elég találékony, hogy a minimális felszereltség mellett is tenni tudja a kötelességét.

Az, hogy mi, akik ennek az emberkísérletnek az alanyai vagyunk, miként és mikor reagálunk, csak rajtunk műlik. Addig ne várjunk változást, amíg benyeljük, hogy ez van és kész!

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Drámai hasi sérvműtét a XXI. század dübörgő Magyarországán!

  • 2019.07.21 - 23:49
    Közvetlen hivatkozás

    A betegtársnak egyet tudok javasolni, az interneten keresse meg az ,,EZÜSTKOLLOID,, gyártójának az elérhetőségét, és rendeljen tőlük EZÜSTKOLLOIDOT. Nekem mikor levágták a lábam fejét hónapokig nem gyógyult a seb semmit, gennyes, büdös volt az orvos már kezdett felkészíteni a lábszár műtétre, én akkor kezdtem használni, és 2 hónap alatt begyógyult a seb, és eltűnt a baci is a sebből. Ha esetleg további infók kellenek, keressenek meg itt a propin ,,Papa49,, néven vagyok fent.
    Üdv. András

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük