Lesz szombaton pót-tűzijáték? Most úgy néz ki, hogy….

Meteorológus legyen a talpán és a regnálótól független, aki a Palkovics nevével fémjelzett retorzió után és a szakma szabályainak ismeretében jóslásba bocsátkozik a 27-i “tűzijáték-esőnappal” kapcsolatban. Hozzáértés híján nem vállalkozunk ilyesmire, csak bemutatjuk, ami csütörtökön tudható…..

Időjárásjelentés csütörtökre – Ha nincs kedve kinézni az ablakon….

Van az úgy, hogy amikor csöng a vekker, -vagy pittyeg a telefon, vagy az okosóra- a háta közepére sem kívánja az ember, hogy felhúzza a redőnyt -elhúzza a sötétítőfüggönyt, kinyissa a spalettát- és kinézzen, hogy szemügyre vegye, borult, vagy derült-e az ég. Meg aztán abból, hogy akkor éppen milyen az időjárás, nem következik, hogy olyan marad egész nap! Ebben a kérdésben igyekszünk segíteni Pártai Lucia segítségével!

Eljött az igazság pillanata, Pártai Lucia fellebbenti a fátylat a választásnapi időjárásról

A legkülönböző tartalmú és végkövetkeztetésű előrejelzések hangoztak el eddig és úgy gondoljuk, még közel sincs vége a “jóslófájás”-szerű találgatáscunaminak. A vasárnapi győztest mi sem ismerjük, így nem is jósolgatunk. Amit viszont biztosan tudunk, hogy kit kell megkérdezni arról, milyen időjárás lesz a szavazás napján: ki mást, mint Pártai Luciát, az ország kedvenc meteorológusát.

Nincs több titok! Pártai Lucia szerint ilyen időjárás várható a választás napjára (Exkluzív)

A legkülönböző tartalmu és végkövetkeztetésű előrejelzések hangoztak el eddig, és úgy gondoljuk még közel sincs vége a “jósló fájás” szerű találgatás cunaminak. A vasárnapi győztest mi sem ismerjük, így nem is jósolgatunk. Amit viszont biztosan tudunk, hogy kit kell megkérdezni arról milyen időjárás lesz a szavazás napján, ki mást mint Pártai Luciát az ország kedvenc meteorológusát.

Nagy mennyiségű sugárzás érte Csernobilban az orosz katonákat – Pánik-motiválta kivonulás

Pánik törhetett ki a súlyosan szennyezett vörös erdőben állomásozó seregben, miután észlelték a fertőzés első jeleit. Ezt követően kezdődött meg a  kivonulás a csernobili atomerőmű és a körülötte lévő tiltott zóna területéről – erősítette meg csütörtökön az Enerhoatom ukrán állami atomipari vállalat az információt az Ukrajinszka Pravda hírportál jelentése szerint.