Addig nincs baj, amíg nincs baj, de ha van, Ön is rendőrt hív(na, ha lenne…)! – Egy hét alatt 299 rendőr szerelt le!

Lejárt a felmondási tilalom. Június 1. és 8. között 299 hivatásos állományú rendőr nyújtotta be lemondási kérelmét – tudta meg a Magyar Hang az Országos Rendőr-főkapitányságtól. A hivatásosok június elsején tehették meg ezt újra, 2020 novembere és idén május 31. között a kormány ugyanis a koronavírus-járványra hivatkozva tiltotta meg a rendvédelmi és egészségügyi dolgozók távozását, a korlátozásban pedig csak néhány hónapos szünetet tartottak.

Pikó András: ez egy ócska, felelőtlenül aljas politikai játék – Az önkormányzat, szemben a kormánnyal nem vethet ki nyakló nélkül extraadókat…

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szerint a kis- és középvállalatok, valamint az önkormányzatok többsége ki tudja termelni a nagyobb energiaszámlákat. Lássuk, hogy megy ez Józsefvárosban – kezdte közösségi oldala bejegyzését Pikó András, a kerület polgármestere.

A „pofám leszakad” klasszikus esete: Kocsis Máté kamerába mondta, hogy ha a baloldal nyer, nem lesz fűtés az óvodákban!

Józsefvárosban sokan tudják, milyen az, amikor Kocsis Máté és csapata, tagjai között Sára Botonddal intézi az óvodák fűtését. A többieknek idézzük fel Kocsis első, még alpolgármesterként jegyzett, nagy mutyiját! – olvasható Pikó András, Józsefváros polgármestere közösségi oldalán.

Pikó András: ítélet született, ki lehet mondani, hogy a Fidesz politikai bosszút állna a káptalanfüredi tábor ügyében!

Nem csoda, ha a naponta a Fidesz-smizettekből kiboruló cuccok tenderében elfelejtődött a több, mint egy évvel ezelőtt kipattant, akkor még csak “botrányszagú történet” a józsefvárosi önkormányzat káptalanfüredi gyermeküdülőjének fejlesztése ügyében. Szerdán döntött első fokon a bíróság, ahová Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető citálta Pikó András polgármestert.

Önök mire költenének 128.000.000.000.- forintot? És ha már itt tartunk: kire bíznák az elköltését?

Ki ne ismerné az “ez elment vadászni….” kezdetű gyerekversikét, ami közkeletűsége okán tökéletesen megfelel arra a célra, hogy szemléltesse, ki-mindenkihez csurrant-cseppent a címben szereplő 128 milliárd közforintból és arra sem utolsó, hogy felfedje, mi mása is lehetett volna költeni azt a temérdek pénzt, ha tényleg Ön lenne a fontos. Pikó András, Józsefváros polgármesterének olvasata….

Pikó kerülete mégsem vehet részt az Oltási Akcióhétben – Először belement a hatalmasság, majd visszavonta az engedélyt!

Örömmel vettük, hogy az Auróra utcai rendelőintézetünk is részt vehet a kormány által meghirdetett Oltási Akcióhétben. Egy órája érkezett a levél a Kormányhivatal illetékesétől, hogy sztornó, vissza minden!! A kormányzati Oltási Akcióhétben sem mi, sem más kerületi rendelők nem vehetnek részt – tudatta Pikó András, Józsefváros polgármestere közösségi oldalán szerda este.

Szarka Gábornak Cserhalmit megtalálni nem, de az SZFE-t sikertörténetnek titulálni sikerült! Ez ám a gépesített lövész!

A héten kiderült fiaskó után, amikor “nem sikerült kiderítenie” a teljes SZFE-adminisztrációnak, hogy milyen címre küldhetnék ki Cserhalmi Györgynek a levelet, amiben aranydiplomája átvételéről értesítik, Szarka Gábor, a Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) kancellárja “sikertörténetnek” és “átalakításnak” nevezte az egyetem szisztematikus beszántását.