Papír van róla: Orbán-különjárat lehet a katonai repülő, méghozzá 30 évre titkosított részletekkel!

Akik manapság 30-as, 40-es éveiket tapossák, még megtudhatják az adatait, hogy Orbán Viktor mikor, milyen utakra használta a milliárdokért megvásárolt katonai gépeket. Persze ennek alapfeltétele, hogy akkor még tudja valaki, hogy kiről is van szó…..

Read more

Hungarikum! Tudja, mi titkos 30 évig? Az, hogy hányan hagyják ott a honvédséget a kötelező covid-oltás miatt!

Ahogy arról beszámoltunk, a Gulyás Gergely szájával beharangozott covid-oltással kapcsolatos információkra ráerősítve a kormány a csütörtök este megjelent rendeletében jogi lehetőséget adott a munkáltatók számára, hogy előírják alkalmazottaiknak a kötelező védőoltást. Külön kormányrendelet vonatkozik az állami és az önkormányzati szférára. A hatása: titkos.

Read more

Érdemes megjegyezni a dátumot! – 130, vagy 2.400 év múlva pont ezen a napon lesz esedékes, hogy megtérül a Budapest-Belgrád vasútépítés

Nem olvasta félre a kedves érdeklődő és az újságíró sem írta el, valóban úgy tartják a szakértők, hogy a 85%-ban kínai hitelből épülő Budapest-Belgrád vasútvonal, amiről nagyjából ennyit lehet tudni, hiszen titkosították a szerződés részleteit, szaldója 0 legyen, vagyis ezután kezd majd az utódoknak némi hasznot hajtani. Na nem a hitelezőnek, Ő ugyanis Öntől, meg Öntől, szóval mindannyiunktól behajtja kamatostól!

Read more

Megvan a szupertitkos magyar járványügyi statisztika! – Kásler prof -tudattalanul, de- hathatósan működött közre!

Hónapok óta kérik a kormányt a szakemberek, hogy tegyenek közzé pontosabb járványadatokat, amikből tágabb képet kaphatunk a helyzetről, ám egyelőre nem történt ez ügyben előrelépés. A virológusok különösen azt szeretnék, ha lenne statisztika arról is, hogy hogyan oszlik meg az oltottak és oltatlanok között a koronavírus miatt kórházba kerültek és az elhunytak száma.

Read more

Orbán éjjel rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is ellene!

Orbán Viktoron nem egyszerű dolog kifogni! Az Európai Unió ennek a kőbevésett igazságnak lehet tanúja szerdán. A miniszterelnök kedden este Szlovéniában, a miniszterelnökök és elnökök európai csúcstalálkozóján küzdött meg részben magával, hiszen Magyarország az Európai Unió tagja. Ezt a beszámolóban nem említette meg, ahogy soha nem szokta kirohanásai alkalmával, ez inkább csak a pénztárnál jut eszébe.

Read more

Szél: a roppant szuverén Orbán-kormány egyoldalúan a kínai fél kérésére titkosította a komplett Budapest-Belgrád vasútépítés hitelszerződést!

Magyarország számára előnyös és biztonságos hitelszerződés született a Budapest-Belgrád vasútvonal létrehozására Magyarország és Kína között – mondta Varga Mihály 2020.

Read more

Pin It on Pinterest