Ha nem sikerül a polgármester-buktatás, akkor a a kerületi rezsitámogatási rendszer kibővítéséről se döntsenek? – Így muzsikál a Fidesz a Várban….

Három hónapja nem volt testületi ülésünk, nagyon sok munka vár ránk – csapott bele V. Naszályi Márta budavári polgármester a szeptemberi időközi választás utáni első, csütörtök délelőtt megtartott ülésén. A kormánypárti megválasztottak nem így gondolták…..

Read more

Fürjes: ide Buda! – Megtörtént Budavár visszavétele!

“Ide Buda! Ha Karácsonyék valóban demokraták, polgármester-választás következik – V. Naszályi Mártának bizalmi szavazást kell kérnie a választóktól a vereség után!” – vonta le következtetését Fürjes Balázs közösségi oldalán a vasárnapi időközi választás eredményére -ami a kerület 5. számú körzetére vonatkozik- alapozva.

Read more

Szabad a gazda(g)! Kormányrendelet mentesíti a Matthias Corvinus Collegium új központjának építését minden általános és helyi építési szabály alól!

Külön kimondták, hogy az országos településrendezési és építési követelményekről szóló rendeletet nem kell alkalmazni. Bár már tavaly is szabad kezet adott a kormány a Matthias Corvinus Collegium új központjának építésére az egykori budai munkásőrépület helyén, most újabb külön kormányrendeletet hoztak azért, hogy ne kelljen alkalmazni az általános előírásokat – olvasható a hvg cikkében. A Városi Kurír megkérdezte, mit gondol a történtekről a kerület ellenzéki polgármestere.

Read more

V. Naszályi Márta esete egy várbéli őslakos ingatlanügynökkel – avagy (központozás nélkül) polgármestert zsarolni nem kell félnetek?

Nem szeretném, hogy rémhírek terjedjenek a kerületben, ezért nyílt levélben válaszoltam az ingatlanügynök közérdekű beadványára – kezdte közösségi oldalán bejegyzését

Read more

Frissítve! Kimeríti a hűtlen kezelést a Red Bull Air Race ingyenes területhasználatának engedélyezése? Most kiderül….

Hűtlen kezelés gyanúja miatt tesz feljelentést a Budavári Önkormányzat a Red Bull Air Race 2015-18. évi rendezvényeinek közterülethasználati kedvezményével kapcsolatban.

Read more

Pin It on Pinterest