Semjén Zsolt tette a dolgát: átadott egy rakat kitömött állatot a Soproni Egyetemen

Az emberiség kulturális örökségéhez hozzátartozik a vadászati kultúra, ami a legősibb, történelem előtti örökségünk, amit magunkkal hoztunk – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Soproni Egyetem megújított Vadgazdálkodási Gyűjteményének átadóján kiemelve: az orosz-ukrán háború nyomán pedig beigazolódott, hogy ha “nem tudunk a legszükségesebbekre tekintettel önellátásra berendezkedni, akkor könnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk”.

Reagált a vaddisznógyerekeket kilövő állatorvos: ha a villamost nem pont ott állítják meg, akkor valószínűleg az utasok se vették volna észre, mi történik az árokban

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, a múlt héten egy Facebook-bejegyzés alapján derült fény arra, hogy reggel a megállított villamos utasai arra lettek figyelmesek, hogy több puskalövés dördült és az ablakon kinézve látták, hogy néhány vadász agyonlő egy csomó vaddisznót, többnyire kismalacokat. Egy kisfiú sokkot kapott, hozzá mentőt kellett hívni. Az ügy nagy port kavart. Most megszólalt az egyik vadász, aki civilben állatorvos.

Vendetta Budapesten a szerda reggeli csúcsforgalomban – Vadászok akcióztak a János kórháznál

Ahogy az nap, mint nap megtörténik, a dolgozó emberek gyerekeikkel nekiindultak a keddnek. Villamosra, buszra szálltak és egyikük sem gondolt arra, hogy puskalövések kísérhetik útjukat. Azok, akik kedd reggel a János kórház felé közlekedtek, megtapasztalhatták…..

Bodrogi Gyula felbőszült és Kovács-szájízű válaszra ragadtatta magát – Brigitte Bardot nem gondolta, hogy Európa közepén “hátranyilazva” védik az állatokat

A “nekünk ne mondja meg senki!”-elv mentén “magyarosra” sikeredett felháborodás-dömpinget váltott ki Brigitte Bardot vadászoknak címzett üzenete. Bodrogi Gyula, Sági Szilárd és Csejtei Tamás, a Back II Black basszusgitárosa válaszolt a világsztárnak. Kovács Zoltán mindezért felelős közszolga biztosan elégedett a felhozatallal.

S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait – Kezdődik a Nagy Magyar Vadászkutya Világkiállítás, már hetvenmilliárd fölött vannak a költsége

S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait Új magyar kutyafajtát kísérleteztek ki, ráfaragott a filozófuskergető, Karácsony nyilvánosan fröccsözött. Rab László szŰrreál összefoglalója a 34-es hétről.