BulvárCsillagjegyek

Csend-horoszkóp, nyakunkon az ősz, érdemes készülni rá

Itt a nagy 2023-as egészséghoroszkóp! - Olvasd, hogy meg tudd előzni a nagy gázt......

Hamarosan beköszönt az ősz, az új évszak sok meglepetést tartogat számunkra. Csodás változások várnak tránk ígéri a horoszkóp. Érdemes lesz kihasználni az új, kissé talán csendesebb, de annál stabilabb lehetőségeket.

Kos

A Kos jegy szülöttei egy helyben toporognak, bármibe kezdenek minden rosszul sül el. Az idei ősz változást hoz az életükbe, lesznek akik új munkahelyet választanak, mások új lakásba, új városba költöznek, és lesznek olyan személyek is akik új párt találnak maguknak, a horoszkóp szerint.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára az ősz egy olyan kedvező évszak amikor eltűntethetik az életükből a negatív dolgokat és arra törekedhetnek, hogy tovább haladjanak, új sikereket érjenek el. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz az életük szeptembertől kezdődően.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei rengeteget dolgoztak ebben az évben, az ősz is a munkáról fog szólni számukra. Egyre többet túlóráznak ezért egyre fáradtabbak, de megéri, hogy kitartsanak mert fizetésemelésre és előléptetésre számíthatnak.

RETTENTŐ SOK HOROSZKÓP!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Rák jegy szülöttei akkor járnak a legjobban, ha egy rövid időre visszavonulnak. Túlságosan nagy társasági életet élnek, egy kis békére van szükségük. Ideje a családjukkal törődni és egy kicsit spórolni, mert ebben az évben sokat költekeztek- int a horoszkóp.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!