Sorting by

×

Csillagjegyek az állandó szorongás hálójában – ők öten

Nem tehetnek róla, próbálnak tenni ellene, mégis mindig megtalálja őket a kétség és a szorongás. Márpedig így élni nagyon nehéz, már-már embert próbáló feladat, de ezek a csillagjegyek mégis nap, nap után megbirkóznak a helyzetükkel.

1. Kos

A Kos csillagjegy komolyan képes bepánikolni, mikor elveszíti a kontrollt az események felett. Márpedig az életben elég sok olyan helyzet adódik, mikor nem tudunk mást tenni, mint beletörődni, hogy a dolgok sokszor nem a mi elhatározásaink szerint alakulnak.

Tanács: Ha érzed, hogy jön a pánik, állj le és csendben gondolkozz!

2. Szűz

A Szűz bármit csinál, a tökéletességre törekszik. Szereti a rendet, a struktúrát. Ám ha a terveit keresztülhúzzák, vagy egy ötlete nem sikerül maximálisra, teljesen összeomlik.

Tanács: Soha ne feledd, hogy a teljesség elérhetetlen, de törekedni rá emberi dolog!

3. Oroszlán

Ha ennek a csillagjegynek nincs elég tere, hogy kiengedje az érzelmeit, pánikba esik. Ezért tapasztalhat pánikrohamokat. Ő az a típus, aki a felgyülemlett energiáktól egyszer csak robban.

Tanács: Találja meg a  a módját, hogyan kontrollálhatja jobban az érzéseit.

4. Ikrek

Az Ikrekről azt gondolják, rugalmasak, és bárhol otthon érzik magukat. Valójában viszont rengeteg szituáció feszélyezi őket, és sokszor a szorongásuk miatt járnak virágról virágra, vagy költöznek országról országra.

Tanács: Ha nehezére esik is állapodjon meg valaki mellett, valahol, mert az állandóság segítheti.

5. Halak

A Halakról köztudott, hogy ő a legérzékenyebb csillagjegy. Így a szorongásra is ő hajlamos leginkább. Mikor egy sötét felhőben találja magát, bármi megtörténhet: sírás, pánik, veszekedés, halálfélelem.

Tanács: Nagyon fontos, hogy akár terápia árán is megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket. (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.