Czeglédy Csaba: a magyar rendőrség nem mér azonos mércével, vannak kiváltságosok

Ma volt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a magyarországi álhírgyártás zászlóshajójának számító, PestiSrácok nevű fideszes propaganda “újság” két újságírója, főszerkesztőjük és hamis informátoruk, Szabó Bálint elleni büntetőper újabb tárgyalása. A sajtópert és a polgári pert már elveszítették, azonban hatalmas hazugságaik miatt a büntetőbíróság előtt is elégtételt akarok venni.

A mai tárgyalás szóra sem lett volna érdemes,

ha nem bizonyosodik be ismét, hogy a magyar rendőrség nem mér azonos mércével, vannak kiváltságosok. Sem Szabó Bálint, sem Füssy Angéla, sem Huth Gergely nem jelentek meg a korábbi tárgyaláson, ezért a bíróság kegyesen nem elfogatóparancsot adott ki ellenük, “csak” a rendőri elővezetésüket rendelte el.

Szabó Bálintot hozták a rendőrök Szegedről, és átadták a bíróságnak. Ez pipa

No, de Füssy Angéla elővezetése nem járt eredménnyel. Kiderült, hogy megjelentek nála a rendőrök, de ő a gyermekére hivatkozva nem volt hajlandó a rendőröknek engedelmeskedni, így a rendőrök dolgavégezetlenül távoztak, nem állították elő Füssyt a bíróság utasítása ellenére. Füssy megígérte persze, hogy becsszó, megjelenik a következő tárgyaláson, amit el is hittek neki.

Huth Gergely, főszerkesztő pedig a Facebook-oldalán büszkén megírta (beszámolt már róla a Blikk és a 24.hu), hogy ő aztán nem engedte be az érte érkező rendőröket, így azok elkullogtak. Ő legalább ezt követően magától besétált a bíróságra.

(Megvan a téma mára az oviban: apáért rendőrök jöttek. Üzenem a kretén bíróságnak, hogy az aktuális, milliomodik sajtóperünk előző tárgyalására is elmentem és a maira is el fogok, kár ugráltatni szerencsétlen zsarukat

– idézi a Blikk Huth (nem nyilvános) Facebook-bejegyzését. A lapnak egyébként azt mondta, nem nyitott ajtót, amikor lakásán csengettek, de a gyermeke az óvoda felé egész úton arról beszélt, hogy „el akarták vinni apát a rendőrök”.

Amúgy meg ballib hazugság, hogy ez egy ázsiai diktatúra. Az ázsiai diktatúrák sokkal kiszámíthatóbbak

– ezt szintén a Facebookon írta Huth, aki később hozzátette, hogy ezzel „a hazai jogszolgáltatás minőségére” gondolt.)

Hát, így állunk

Az a Füssy Angéla, aki fröcsögve-röhögve számolt be arról a PestiSrácok oldalán, hogy kétgyermekes kolléganőimet hogyan vették őrizetbe, elküldheti a rendőröket a gyermekére hivatkozva. Huth Gergelynél pedig kopogtatnak a rendőrök, aztán távoznak.

A kiváltságosokkal így bánik a rendőrség.

Forrás

Vásárhelyi Mária: komolyan arról kezdünk el beszélgetni, hogy a Bayer-Bencsik-Huth-Stefka stb. típusú szellemi verőlegények közül ki hányszor bukott meg oroszból, matekból vagy tesiből???

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük