Ez őrület! Debrecenbe költözik a katari labdarúgó-válogatott – ez még hiányzott!

Délelőtt adtunk hírt arról, hogy egy osztrák szakértő szerint „nagy valószínűséggel Magyarországon azért robbant be a harmadik hullám, mert Orbán Viktor beengedte a brit futballistákat”, erre tessék! Újabb focicsapat költözik hozzánk és újabb meccsek megrendezését vállaltuk be, most éppen Írország és Ausztria helyett.

Mi kell még?

A Katari Labdarúgó-szövetség hétfőn bejelentette, hogy nemzeti csapata márciusban három felkészülési mérkőzést Debrecenben játszik.

Katar eredetileg a bécsi Generali Arénában lépett volna pályára, de

a koronavírus-járvány miatti intézkedések miatt mégsem Ausztriában szerepel.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) korábban felkérte Katart, hogy vegyen részt a 2022-es világbajnokság európai selejtezősorozatában, de a torna házigazdájaként eredményei természetesen nem számítanak bele a kvalifikációba.

Az Ázsia-bajnok az A-csoportban vendégeskedik Portugáliával, Szerbiával, Írországgal, Luxemburggal és Azerbajdzsánnal.

Ez őrület!

Március 24-én Luxemburg, 27-én Azerbajdzsán lesz az együttes ellenfele, és

bár eredetileg 30-án Írországban lépett volna pályára, azt a találkozót is Magyarországon, a Nagyerdei Stadionban rendezik meg.

Forrás

 

katari-focicsapat
illusztráció: V.K.

3 thoughts on “Ez őrület! Debrecenbe költözik a katari labdarúgó-válogatott – ez még hiányzott!

  • Na kérem ez tényleg őrület ! Országunk őrült vezetőjének őrülete ! Egy világjárvány harmadik hullámának idején futball csapatokat beengedni az országba, az nem egy normális ember döntése ! Értelmes vezető nem kockáztatja népe egészségét, életét ! Ehhez nem elég agyilag kapcának lenni, ehhez rengeteg rosszindulat, sőt gonoszság is szükséges. Ehhez gyűlölnie kell saját népét. Az nem mentség számára, hogy szereti a focit. Valamikor én is szerettem, de nem ezt a vegyes bazárt, hanem a magyar focit. Ma már nem járok meccsre, mert a nyugdíjból nem telik rá és ez nem foci, hanem ittas emberek trágárkodása. ám ha egy tudat hasadásos embernek ez tetszik, menjen, nézze, vegyen új külföldi játékosokat drága pénzen, míg az ország népének nagy része ( minimál béresek, nyugdíjasok, munkanélküliek) azon gondolkodnak,hogy egyenek, ruházzák a gyerekeket, gyógyszert vegyenek, vagy éhesen, rongyosan, betegen szidják, átkozzák azokat, akik mindezért felelősek. Mert felelősök vannak, csak nincs főügyész aki a szükséges KÖTELEZŐ lépéseket megtegye. A regnáló főügyész tevékenysége kimerül abban, hogy a kormánypártok és azok tagjainak bűncselekményeit elsikálja. Már idős vagyok, de abban nagyon bízok, hogy még megérem azt, hogy a bűnösök
    börtönbe kerüljenek.
    UI: Írás közben nagyon vigyáztam, hogy valakinek a személyét meg ne sértsek,
    hogy valakit meg rágalmazzak, ne legyen oka senkinek arra, hogy szokás szerint letíltsa a bíráló írásokat. A biztonság kedvéért két jogásznak is megmutattam az írást, mindketten külön külön nem találtak benne kivetnivalót.

  • Amikor az ember azt latja, hogy szemely szerint tehetetlen masok baromsagaival szemben, akkor csak legyint egyet – ezt teszem en is, mivel sehol sem latok a lathataron ket markos legenyt a muszaj-kabatkaval a kezeben, hogy vegre feloltoztessek vele a Nagy Kombinatort. Viszont a kisordog azert mukodik bennem: mi fog tortenni a regi jo civisvarossal, akiket orban a Masodik (es nemsokara talan hivatalosan is az Elso!) Fovarosnak nevezett ki a NK? Mit fog kezdeni azzal a 6. eve az egyszeru nepbe sulykolt narrativaval, hogy „migrancsok”, „elveszik a munkankat”, „behozzak a betegsegeket”, SZOVAL????? Ki a legnagyobb virus- es migrans-importor? Lehet tovabbgondolni!

  • ezek mi a faszt keresnek itt?? Most lezártunk vagy sem?? Azután az ellenzékre fogják ezt is pedig csak az idiotának a hobbija …és szopik az ország!! Nincs egy normális fideszes se ebbe a rohadt országba?????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük