Döbbenet: Szex Szűz Mária lábainál

Ugyancsak meglepődtek a rendőrök, amikor egy különös hívást kaptak a plébániáról, mert ment a szex a kertben. Mondjuk nem kellett messze menniük, a rendőrőrs a templom mellett van.

Egymásba gabalyodva

Ők azoŐk akik nem bírtak magukkal
Ők azok aki nem bírtak magukkal

Nem mindennapi esethez hívták ki a minap a New Jersey rendőrkapitányság munkatársait az Egyesült Államokban, a szomszédos katolikus templom papja kereste őket, mert a plébánia kertjében álló Szűz Mária szobor tövében egy heves szexuális aktust folytató párocskára talált. Az eset egyébként nem az éjszaka rejtekében történt, hanem délután fél egykor, szép napsütéses időben.

A középkorú páros annyira belemerült a dologba, hogy a kiérkező zsaruknak úgy kellett felszólítaniuk őket az aktus befejezésére. Arról nincs információnk, hogy miért ezt a meglepő helyet választották az együttlétre. A rendőrség közölte, hogy mindkettőjüket őrizetbe vették és több törvénysértéssel is gyanúsítják a közszeméremsértés mellett, mert a templomkert zárt területnek minősül, így oda be se mehettek volna még nézelődni se.

Felvétel indul

Bármennyire is elképesztő, a templomok úgy tűnik vonzó helyszínnek számítanak, nemcsak felajzott párok, de a felnőtt filmek készítői számára is. Néhány hónapja azért tört ki a botrány Eperjesen, mert kiderült, hogy pornófilmet forgattak a helyi Szent Miklós katedrálisban, amely később felkerült a világhálóra is. A püspökség feljelentést tett, a rendőrség azóta is nyomoz az ügyben.

(Forrás: nypost.com)

Még egy kis szexi bulvár

Egy kis űrszex, az kéne már, de nagyon! + Cseh Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük