Dömsödi Gábor: sajnos Magyarországon a lakosság nagy százaléka nem érti, amit olvas…

Bevett Fidesz-technika, hogy sok évvel ezelőtt elmondott, teljesen más dologgal kapcsolatos félmondatokra alapozva olyan fals vádakat fogalmaznak meg, amik képesek lejáratni a figyelmetlenül olvasó előtt szinte bárkit. Ez esetben Dömsödi a célszemély. Érdekes magyar sajátosság, hogy az egyértelmű tények, amik a Fidesz-rendszer korruptságát bizonyítják, nem ilyen sikeresek.

Újabb hungarikum

Dömsödi Gábor pásztói polgármester, az LMP országgyűlési képviselőjelöltje kedden este a Hír TV műsorában azt állította: Nógrád megyében

„a fideszes Becsó testvérek mondják meg, hogy lesz-e uniós pályázat, és hogy milyen legyen”.

A salgótarjáni székhelyű választókerületben jelenleg Becsó Zsolt az országgyűlési képviselő, de az április 8-i választáson már testvére, Becsó Károly indul. Dömsödi azt mondta, az önkormányzat havi hárommillió forintot fizet egy pályázati projektmenedzser cégnek, amelynek Becsó Károly az ügyvezetője.

Beszélt arról is, hogy Pásztó környékén kétmilliárd forint uniós pályázati pénzből épül olyan kerékpárút, amire semmi szükség nincs, mert ipari területek mellett halad el, de Becsó Károly állítása szerint ebben a projektben is érdekelt. Úgy véli:

ebből a pénzből az összes salgótarjáni, bátonyterenyei és pásztói sáros utat meg lehetne csinálni

Becsóék visszaszóltak

Dömsödi megjegyzése a facebook poszthoz:

A Becsó-háziak tovább szeretnének uralkodni, de kiderült róluk egy és más. Ezért egy több mint 10 éves nyilatkozat meghamísításával akarnak lejáratni. Az a bajuk, hogy én akkor is megmondtam és most is megmondom az igazat. Lopni, hazudni, csalni pedig a mi családunkban sosem volt szokás.

És egy kis áprilisi tréfa ugyan arról a tőről:

Folyik az adok-kapok, mi meg kapkodjuk a fejünket. Egyet tehetünk, próbáljuk ki az értő olvasást!

Dömsödi felültette Demszkyt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük