Bevett Fidesz-technika, hogy sok évvel ezelőtt elmondott, teljesen más dologgal kapcsolatos félmondatokra alapozva olyan fals vádakat fogalmaznak meg, amik képesek lejáratni a figyelmetlenül olvasó előtt szinte bárkit. Ez esetben Dömsödi a célszemély. Érdekes magyar sajátosság, hogy az egyértelmű tények, amik a Fidesz-rendszer korruptságát bizonyítják, nem ilyen sikeresek.
[mnky_ads id=”10551″]

Újabb hungarikum

Dömsödi Gábor pásztói polgármester, az LMP országgyűlési képviselőjelöltje kedden este a Hír TV műsorában azt állította: Nógrád megyében

- Hirdetés -

„a fideszes Becsó testvérek mondják meg, hogy lesz-e uniós pályázat, és hogy milyen legyen”.

A salgótarjáni székhelyű választókerületben jelenleg Becsó Zsolt az országgyűlési képviselő, de az április 8-i választáson már testvére, Becsó Károly indul. Dömsödi azt mondta, az önkormányzat havi hárommillió forintot fizet egy pályázati projektmenedzser cégnek, amelynek Becsó Károly az ügyvezetője.
[mnky_ads id=”10552″]
Beszélt arról is, hogy Pásztó környékén kétmilliárd forint uniós pályázati pénzből épül olyan kerékpárút, amire semmi szükség nincs, mert ipari területek mellett halad el, de Becsó Károly állítása szerint ebben a projektben is érdekelt. Úgy véli:

ebből a pénzből az összes salgótarjáni, bátonyterenyei és pásztói sáros utat meg lehetne csinálni

Becsóék visszaszóltak

Dömsödi megjegyzése a facebook poszthoz:

A Becsó-háziak tovább szeretnének uralkodni, de kiderült róluk egy és más. Ezért egy több mint 10 éves nyilatkozat meghamísításával akarnak lejáratni. Az a bajuk, hogy én akkor is megmondtam és most is megmondom az igazat. Lopni, hazudni, csalni pedig a mi családunkban sosem volt szokás.

És egy kis áprilisi tréfa ugyan arról a tőről:


[mnky_ads id=”10553″]
Folyik az adok-kapok, mi meg kapkodjuk a fejünket. Egyet tehetünk, próbáljuk ki az értő olvasást!

Dömsödi felültette Demszkyt?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét