Városi kurír
A napi fontos.

Dózsa László 2010 óta megtanult “művésznek lenni” – méghozzá “kiválónak”

A plakátfiú.....

0 705

Tegye fel a kezét-lábát, aki az utóbbi 10 évben látta színpadon remekelni Dózsa Györgyöt! Az óriásplakát nem számít bele! Az is jelezze, aki tudja, mi vitte rá értő kormányunkat arra, hogy a nemzeti ünnep tiszteletére megdobja a Magyarország Kiváló Művésze címmel!

Hősnek-tűnés okán

Kásler Miklós többek között kitüntette Dózsa Lászlót (1942-) a Magyarország Kiváló Művésze díjjal. Nem az 1848-49-es forradalomban játszott szerepe miatt, hanem

„a magyar művészet értékeinek gyarapítása érdekében végzett magas szintű, igényes teljesítménye elismeréseként”

Schmidt Máriáék első fokon elbukták a Pruck-pert

“Valami van, de nem az igazi…..”

Dózsa László 2011-ben Réthelyi Miklós minisztertől vehette át a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze-díjat, 2016-ban Budapest díszpolgára lett.

Az már nem világos, hogy a kínos, Schmidt Máriás fotóbotrány után még mindig hősnek tartja-e Orbán Viktor Dózsát, aki legutóbb rendezőként értékelte szakmailag az ellenzéki politikusokat, amikor azt közölte, hogy lerugdosná őket a színpadról.

Dózsa (plakátfiú) László az MTVA-ban inzultált politikusokról: “lerugdosnám őket a színpadról”

Forrás

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ