Dr. Kunetz: ha nem tudjuk, hogy hol vannak a fertőzöttek, állhat a gazdaság, nőhet a munkanélküliség, hullhat a magyar!

A négy orvos egyetem közös szűrővizsgálata és kutatása azt az eredményt hozta, hogy valamivel több, mint tízezer koronavírus szűrés három esetben talált aktív beteget, míg a szeropozitív esetek száma összesen 70 volt. Azaz 70 esetben találtak a tízezer főből olyan embereket, akik vérében a vírus ellen termelődött valamiféle antitest kimutatható volt.

Amennyiben ezeket a számokat népességarányosan kivetítjük,

úgy Magyarországon 56 439 ember eshetett át a fertőzésen május 16-ig (Hirado. hu), amíg a vizsgálat le nem zárult.

Ebből az 56 439 fertőzöttből a rendszer a mai napig mindössze 4166 embert talált meg.

És ekkor fenyegeti meg Müller Cecília országos tisztifőorvos a kórházakat

a június 25-án kelt körlevelében a szűréseket igénylő kórházakat, hogy “az NNK-hoz, valamint a SARS-CoV-2 kimutatására irányuló PCR vizsgálatok elvégzésére kijelölt mikrobiológiai laboratóriumokhoz az egyes kórházakból beérkező minták magas száma, ill. halmozódása felvetheti a járványgóc gyanúját és a Járványügyi Bevetési Egység bevonásának szükségességét. Ebben az eseteben a járvány megelőzése, a hatékony intézkedések megfelelő időzítése, valamint a halmozódás okának tisztázása érdekében az érintett kórházban a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálatot indít a kórházparancsnokok, valamint a Kormányhivatalok Népegészségügyi Osztályainak bevonásával”.

Azaz ahelyett , hogy kivizsgálta volna az egyes kórházak magas mintaszámának magas arányát,

azaz hogy mi okozhatja az általuk kiadott és szinte naponta változtatott protokollok különböző értelmezését, befenyíti az összes többit is. Azzal, hogy amennyiben sok lesz a beküldött minta – tehát nem a kiértékelt pozitív esetek száma, hanem csak a minták száma – akkor odarendeli majd az egészségügyi TEK-et. Meg az egészségügyi képzettség nélküli oldalfegyveres kórházparancsnokokat. Lesz aztán irgum-burgum, ne mulass!

Csak egy dolog nem lesz:

valós, vagy ahhoz közelítő beteg- fertőzött számunk, ugyanis ehhez mi másra lenne szükség, mint szűrésre.

Márpedig, ha nem tudjuk, hogy hol vannak a fertőzöttek eljátszhatunk karanténosdit a világ végéig is, vagy amíg a vírus úri kedve úgy nem tartja. Állhat a gazdaság, nőhet a munkanélküliség, hullhat a magyar!

Forrás

iskolaőrök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük