Városi kurír
A napi fontos.

Kiderült, kinek a csontjait találhatták a Dunából kiemelt autóroncsban

0 253

Hét éve várta haza eltűnt fiát az a középkorú nő, akinek autóját a napokban találták meg a Duna dunakeszi szakaszán. A Blikk úgy tudja, az asszony még 2011-ben jelentette be a rendőrségen, hogy eltűnt az autója és a fia.

A kocsi most megkerült, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a 30 év körüli fiatalember csontjait találták-e meg a roncsban, amit búvárok hoztak felszínre szerdán. Benne előbb egy koponyát majd egy combcsontot is találtak.

Az utcában, ahol a kocsi tulajdonosa és családja élt, köztudott volt a fiú és az autó évekkel ezelőtti eltűnése. A nő nem szívesen beszélt a dologról senkinek.

– Azt hiszem, attól rettegett, hogy a fia rossz társaságba keveredett, és mindvégig bízott benne, hogy egyszer majd csak hazaállít. Ha kiderül, hogy meghalt, az borzasztó lehet az édesanyának, de idővel megnyugszik és megszűnik a rettenetes bizonytalanság, amivel hét éve kénytelen együtt élni – vélekedett az asszony egy korábbi munkatársa.

A fiatalembert egyébként jóravaló, jól nevelt, ugyanakkor érzékeny lelkű fiúnak ismerték, aki sosem csinált balhét és a barátait sem nagyon hozta fel a társasházba, ahol élt a szüleivel.

A város egyik ételbárjának munkatársai közben felidézték a Blikknek, hogy évekkel korábban elterjedt a hír miszerint, egy fiatalember egy autóval belehajtott a Dunába.

– Bekattant vagy pedig mondták neki, hogy hajtson a vízbe, hallottam ezt is, azt is. Akkoriban mindenki erről beszélt. Már el is felejtettem az egészet. Aztán amikor hallottam, hogy egy autót húztak ki a Dunából, rögtön arra gondoltam, ez bizony ugyanaz a fiú lehet, túl sok az egybeesés – latolgatták az ételbár munkatársai.

Segíthetett a vízállás

Extrém alacsony volt augusztusban a Duna vízállása. A folyómeder örökké víz alatt lévő részei kerültek felszínre. Bár az esőzések pótolták a Duna vízhozamát, de még most sem érte el a megszokott szintet. Ezért akadhatott bele egy csónak kötele a feltehetően 7 éve ott heverő roncsba.

(Forrás: Blikk)

Kapcsolódó:

Emberi csontokat találtak egy autóban, amit a Dunából emeltek ki

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ