Elcsitul az ego-vihar? – Csend-élet……

Minden vihar elül egyszer. Úgy tűnik, az ellenzék két legerősebb pártjának elnöke azután, hogy összeengedte az egoját, lassan az elsimításon dolgozik végre.

Nem kell egymást szeretni, de elviselni igen,

mert ez lehet az együttműködés minimális záloga.

Az ego-vihar és ami mögötte lehet….

A Balatonon találkozott Fekete-Győr András (Momentum) és Gyurcsány Ferenc (DK), a találkozónak, amelyet a a Magyar Hang közvetített, szimbolikus jellege volt, mivel a két párt előzőleg Gödön konfliktusba keveredett egymással. A településen már egy ideje feszültség volt a momentumos polgármester és az ellenzéki képviselők között, ami végül nyílt háborúba csapott át, amikor a DK egy hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amely szerintük az bizonyította, hogy Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit.

A békülős találkozón Fekete-Győr arról beszélt, hogy rendezni kell a gödi helyzetet, mert nem tartható, hogy miközben a helyi polgármester “a helyi Fidesszel és a Samsunggal küzd”, még belső ellentét is legyen a helyi ellenzék soraiban. Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy egyetért Fekete-Győrrel a kérdésben. Gyurcsány szerint elsősorban a gödiek döntése kell hogy legyen az, hogy mi történik a településen, de egyeztetni fognak a Momentummal, hogy “nyugalom legyen.”

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük