Sorting by

×

Egy mostanra ellenzékivé lett szavazó: Budai Gyula alkalmatlan közszolgának, mert vagy ostoba, vagy hazug, esetleg ezek elegye!

Felháborodott levelet “fújt be” a szél egy egykoron Fidesz-szimpatizáns, ám mára elkötelezett ellenzékivé avanzsált választópolgártól, akinél végképp kiverte a biztosítékot a közösségi oldalon a hírfolyamába kerülő bejegyzés Budai Gyula Fidesz-képviselő oldaláról. Nevezett “cirka az ország felét gyanúsította meg hazug állításával.”

Ami miatt sokan lettek ellenzékiek….

Budai a kormánynarratívát hűen magáévá téve az alábbit posztolta csütörtök délután:

“A NATO nem küld katonákat Ukrajnába ! Ezt csak Márki -Zay Péter és baloldali ellenzék szorgalmazza, mert nekik nem számít a magyar katonáink élete ! Szégyen amit művelnek, és ezek akarják vezetni Magyarországot!”

“Budai Gyula alkalmatlan közszolgának, mert vagy ostoba, vagy hazudik, esetleg ezek elegye!”

-vélekedett a levélíró, majd hozzátette:

“kikérem magamnak, hogy egy ilyen ember a közpénzéből lébecolhasson és dönthessen a nevemben bármiben is!”

Ehhez képest…..

A kommentekből….

“”ÚJABB HAZUGSÁG MZP NEM KÜLD KATONÁKAT UKRANJÁBA. MZP a NATO álláspontját képviseli, pont mint mostmár Szijjártó Péter is.”

“Szó szerint ezt mondta :”Mindent, amit a NATO szövetségi rendszere megenged, azt nagyon szívesen segítenénk. Nyilván Magyarország hogyha nem Putyin ügynökeként működne Magyarország, akkor természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának”. Gulyás konkrétan is rákérdezett: „Akár katonait is?” Márki-Zay Péter úgy válaszolt: „Hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is. De egyelőre erről szó sincs” – mondta.”

“Szövegértési problémád van Gyula!”

“”…ha a NATO úgy dönt…” aki még egy ilyen egyszerü kijelentést sem tud értelmezni, az miért van felháborodva, ha “gombának” nevezik? ”

“Nem szorgalmazza! Ön hazudik!”

“Ja, hogy Gyuszika csak a szokásos alkoholista, mihaszna, megélhetési propagandát nyomja. Gyuszi április után jó lenne Neked vmi szakma….kétkezi… mert erre a lumpen attitűdre sehol nincs igény.”

“Legalább te magad tudod ugye, hogy nem mondott ilyet? Köpd le a tükrödet.”

Kapcsolódó

 

Egy mostanra ellenzékivé lett szavazó: Budai Gyula alkalmatlan közszolgának, mert vagy ostoba, vagy hazudik, esetleg ezek elegye!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Egy mostanra ellenzékivé lett szavazó: Budai Gyula alkalmatlan közszolgának, mert vagy ostoba, vagy hazug, esetleg ezek elegye!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.