Egy furcsa nap – Csillagjegyek a magukba-nézés útján

Vannak napok amikor a csillagjegyeknek fontos magukba nézni és kis időt szánni arra, hogy végig gondolják milyen úton járnak, ez a mai nap viszont most nem erről, hanem a kapcsolatokról szól.

Kos

Ha egy személyes kapcsolatodon gondolkozol mostanában, rá gondolva mi jut eszedbe: feltölt, vagy inkább leszív téged? A mai napon erre kell válaszolnod. Emellett a kemény munkád végre kifizetődik, megkapod végre azt, amit akarsz.

Bika

Úgy érezheted, hogy nagyon sok dolog nyomja egyszerre a válladat, ami azért lehet, mert sokat többet vállalsz magadra, mint kellene, mégpedig azért, hogy másokat kisegíthess. Az egyetlen kérdés az, hogy rajtad ki fog segíteni? Ezt a kérdést ma nem csak te, de a veled egy csillagjegy alatt születettek közeül mások is felteszik maguknak.

Ikrek

Egy remek lehetőség fog felbukkanni előtted, köszönhetően a kreativitásodnak. Ha pénz vagy szerződés kerül előtérbe, vizsgáld át jó alaposan a feltételeket. Egy romantikus kapcsolatodban egyenlő az adok-kapok köztetek?

Csak vidáman!

Rák

A párod, egy kollégád vagy valaki, akivel együtt élsz túlságosan követelőző lesz a mai napon. Miközben szinte nehezedre esik -ez csillagjegyed átka- nem megadni másoknak, amit kérnek tőled, a mai napon az lesz a dolgod, hogy magadra szánj időt.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse